Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » KAVALCI İZOLASYON İNŞAAT SAN. VE TİC.

KAVALCI İZOLASYON İNŞAAT SAN. VE TİC.


Adres:Atatürk cad. Güven sokak no:1 Y. Dudullu -Ümraniye-İstanbul

Telefon1: 0216 314 90 88

Telefon2: 0532 450 01 75

Fax: 0216 314 90 88

Web: www.izoyalitimci.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kavalcı İzolasyon Hakkında Genel Bilgiler

Kavalcı İzolasyon, işçilikten gelen 25 yıllık tecrübesiyle çatı kaplama ve izolasyon alanında uzun yıllardır hizmet etmektedir.

Çok sayıda büyük, küçük yalıtım ve çatı uygulamamlarını başarı ile gerçekleştirmiştir.
Yeni ürün ve teknolojik gelişmeleri yakından takip edip uygulamaya geçirmiştir.
Bünyesinde bulunan uzman ekip ve kadrosuyla her türlü temelden-çatıya yalıtım uygulamalarını başarı ile tamamlayıp garanti süresi içerisinde her türlü şikayetlerinizde en kısa sürede müşterilerinin yanında olmuştur.

Müşteri memnuniyeti ilkesi ile ticaret hayatına devam edip her geçen gün daha da gelişip daha büyük bir isim olmaya çalışmıştır.

Faaliyet konularımızda, çalışma alanlarımızda kaliteden ödün vermeden müşteri istek ve sorunlarını en üst seviyede yerine getirmek, güven sembolü olmak ve bizi dostlarınıza tavsiye etmenizi sağlamak ilke ve prensipleriyle ülkemizin her bölgesinde çalışmalarımızı başarı ile sürdürmekteyiz.

KAVALCI İZOLASYON YALITIM UZMANI


Ürün ve Hizmetler

Çalışma Alanlarımız Temel Su Yalıtımı Çatı Isı Yalıtımı Yeni Çatı Yapımı Pvc Plastik mebran-Temellere, Çatılara, v.s Komple Bina Isı Yalıtımı Montalama Şıngıl Çatılar Kiremit Çatı Tamiri Perde Duvarlar Çatı Dereleri Bina İçten Isı Yalıtımı Çalıştığımız Firmalar Yalteks Ode BTM Ondilune-Avrasya Eclectıa Internatıonal Trade Inc. Standart Polybran Atermit İzocam Sika Emülzer Osmanlı Koster Yks Weber Multiplan Pvc Mebran Geoplast Pvc Mebran İzopor Çatı Su Yalıtımı Pergoleler-Teraslar- Balkonlar Bakır Çatı Kaplama Alüminyum Çatılar Demir Profil Çatılar Boya-Fayans İşleri Sıva İşleri Çinko İşleri Eğimli Çatılar Camii Kubbe ve Minareleri Tesviye Şapı Osb Sunta ve Uygulamaları Pozitif-Negatif Sürme Yalıtım Çimento Esaslı Sürme Yalıtım Kauçuk Esaslı Tam Elastitik Yalıtım Likit Mebranlarla Yalıtım Sandaviç Panel Çatılar Bodrum Katlar

#izolasyon #yalıtım # # #


Benzer Firmalar