DİLEK BİLGİSAYAR SİLVAN


Gazi cad. Öğretmenevi yanı Silvan pasajı No: 7

Telefon1: 0 412 7112979

Telefon2:

Fax: 0 412 7112979

Web: www.dilekpc.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2006 yılında faaliyete girmiş olup müşteri memnuniyetini kendisine öncelikli ilke olarak benimsemiştir. Teknolojiyi müşterilerine en iyi şekilde sunmak için ve özveri ile çalışmaktadır.
Firmamız bünyesinde her türlü Bilgisayar & Çevrebirimleri , Güvenlik Kamera Sistemleri , Elektronik ve İnternet hizmetleri domain & webhosting satışı ve servisliği yapılmaktadır.Firmamızın en büyük özelliği satış esnasında müşteriye gösterilen güleryüzün satış sonrası her türlü teknik servis ve garanti işlemi esnasında da aynen gösterilmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanmasıdır. 2007 yılından itibaren TTNET çözüm ortağı olarak Adsl satışına başlamış olan firmamız 2009 yılından itibaren Smile Adsl Yetkili bayiisi olup İnternet (ADSL) satış ve modem kurulum servisliğini de üstlenmiştir.2010 yılı içerisinde Smile Adsl ve D-Smart ` ın birleşmesi sonucu D-Smart yetkili satış bayiliğimiz de başlamış bulunmaktadır.
Dilek Bilgisayar olarak müşterilerden gelen her türlü yeni teknoloji talebini temin ve tedarik etmeyi kendimize görev edinerek müşterilerimizle birlikte sağlam bir temel üzerine oluşturduğumuz bu firmayı yine müşterilerimizle birlikte yükseltme amacı ve çabası içinde olmaya devam edeceğiz.


Ürün ve Hizmetler

silvan, dilek, bilgisayar, teknik, servis, smile, adsl, ttnet, adsl, d, smart, güvenlik, kamera, sistemleri, pc, çevrebirimleri, domain, webhosting, kartuş, toner, dolumu, silvan

#silvan,bilgisayar #d-smart,teknikservis #smileadsl,ttnetadsl #güvenlik,kamera #kartuş,toner


Benzer Firmalar