KABiL SOGUTMA


İkitelli O.S.B. Demirciler San.Sit.F2 Blok no:455/b Basaksehir

Telefon1: 0212 671 46 06

Telefon2:

Fax: 0212 671 46 07

Web: www.kabilsogutma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kabil Sogutma'dan
Ekmek Fırınlarında Hamur suyu soğutma için
Hijyenik su soğutma cihazları ve Kalıp buz makinaları


Kabil Soğutma tarafından pazara sunulan hijyenik su soğutma cihazları ve kalıp buz makineleri, fırın sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda üretildiği gibi soğuk suya veya buza ihtiyaç duyan diğer sektörlerde de rahatlıkla kullanılabilir.

Su soğutma cihazının özelliği tasarımının silindir şeklinde olması ve soğutma işleminin parçalı şekilde su tankı dışından gerçekleşmesidir.
Makine kullanıma başlandığında hazne içerisindeki su 0,5°Cye kadar düştüğü sırada su tankı iç kısmında oluşan buzlar defrost esnasında sıcak gaz vermeden herhangi bir ısıtıcı kullanmadan parçalı şekilde yüzeye çıkıyor ve makineden soğuk su kullanılmaya başlandığında şebeke suyu cihazın suyunu tamamlarken yüzeydeki buzların üzerine dökülüyor ve gerçekleşen bu ön soğutma sayesinde şebeke suyunun giriş sıcaklığı düşürülerek hem enerji tasarrufu hem de yüksek performans elde ediliyor.

Su soğutma cihazımızda olduğu gibi buz makinemizde de soğutma işlemi tank çevresinden gerçekleşmektedir.
Soğutucu borular donmayan sıvıyla temas halinde olmadığından arıza riski en aza indirgenmiştir ve cihazın deforme olasılığı göz önünde bulundurularak imalatta kullanılan tüm parçalar paslanmaz malzemeden üretilmiştir. Ayrıca her türlü hatalı kullanıma karşı cihaz koruma sistemlidir.
Bilgi: www.kabilsogutma.com
0212 671 46 06


Ürün ve Hizmetler


Paslanmaz Kalıp Buz Makinası
Hijyenik Su Soğutma Cihazı & Kalıp Buz Makinesi Hamur Suyu Soğutma KABİL Soğutmadan Ekmek Fırınlarına Özel Kabil Soğutma tarafından pazara sunulan hijyenik su soğutma cihazları ve kalıp buz makineleri, fırın sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda üretildiği gibi soğuk suya veya buza ihtiyaç duyan diğer sektörlerde de rahatlıkla kullanılabilir. Su Soğutma Cihazı Su soğutma cihazının özelliği tasarımının silindir şeklinde olması ve soğutma işleminin parçalı şekilde su tankı dışından g
Ekmek Fırınlarına ÖzelEkmek fırınlarında Hamur suyu soğutmaHİJYENİK SU SOĞUTMA CİHAZLARI• Üretmiş olduğumuz paslanmaz hijyenik su soğutma cihazları fırın sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak tasarlanmıştır. En önemli özelliği tasarımının silindir şeklinde olması, soğutma işleminin su tankı çevresinden ve parçalı şekilde gerçekleşiyor olmasıdır. MS-C300 ve MM-D600 modelimiz 3 parçalı ML-X900 modelimiz 4 parçalı şeklide suyu soğutmaktadır. (parçalı şekilde soğutma işlemini ancak cihaz çalışırken gözle görülmektedir) cihazın daha sağlıklı çalışabilmesi için soğutma işlemi mikroskobik dijital termostatla kumanda edilip termostata yüklenen defrost programı sayesinde soğutma kompresörü stop edilip herhangi bir ısıtıcı veya sıcak gaz kullanmadan suyun içerisinde yapmış olduğu buzU çözerek parçalı şekilde yüzeye çıkartıyor. “çıkan bu buzlarla cihazda ikinci bir enerji elde edilmiş oluyor.” Kullanıcı cihazdan soğuk su aldığında şebeke suyu kazan suyunu flatör vasıtasıyla tamamlarken yüzeye çıkan buzların üstüne dökülüyor ve eriterek ön soğutma gerçekleşmiş oluyor.• Ayrıca cihazımızı arıza yapmaya zorlayan; kondenser (radyatör) kirliliği, fan motoru arızası, gaz kaçağı gibi durumlarda cihaza takmış olduğumuz kombine termostat sayesinde enerjiyi keserek cihazı korumaya alır.• Cihazın enerji tasarrufuna gelince serpantinli su soğutma cihazlarına nazaran yapılan testler sonucu %60 tasarruf sağladığı görülmüştür. • MS-C300 model kapasitesi 3000-4000 tekli ekmek üretimi yapan fırın için. • MM-D600 model kapasitesi 5000-7000 tekli ekmek üretimi yapan fırın için.• ML-X900 model kapasitesi 9000-11000 tekli ekmek üretimi yapan fırın için.• Yüksek soğutma kapasiteli modeller sipariş halinde özel olarak imal edilmektedir.

#hamur suyu #su soğutma #kalıp buz #içme suyu #hijyenik soğutma


Benzer Firmalar