Anasayfa » Dökümcüler » Metal ve Yan Sanayi » GAZİANTEP Dökümcüler » Korkmaz Döküm San. ltd. şit.

Korkmaz Döküm San. ltd. şit.


Küsget Sanayi Sitesi A Blok 13 Nolu Ada No: 31 Şehitkamil / GAZİANTEP

Telefon1: +90 342 235 57 34

Telefon2: +90 541 567 00 75

Fax: +90 342 235 60 60

Web: www.korkmazdokum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1950
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:5 | Memur:6 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya - Amerika - Avusturya - Fransa

Firmamız 1996 yılından Korkmaz Döküm adı altında kurulmuş olup o tarihten itibaren döküm sektöründe kendisine bir yer edinmiş ve 2008 yılında KORKMAZ DÖKÜM MAK. MOD.VE METAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. olarak yoluna devam etmektedir.

Bu yolda emin adımlarla ilerlerken müşteri memnuniyetini öncelikle kendisine ilke edinmiştir. Bunun yanı sıra sektörde yurtiçinde kamu kurum ve kuruluşlar ile özel sektör kuruluşlarına faydaları yanı sıra yurt dışı açılımlarını da kendisine hedef edinmiştir.

Pik / Sfero /Çelik ve Alüminyum olarak istenilen her türlü ürün ve malzemenin dökümünü yapmaktadır.

Başlıca ;

- Makine motor ve iş makinesi yedekleri ve parçaları

- Ziraat aletleri yedekleri

- Vana ve pompa parçaları

- Endüstriyel mutfak makine parçaları

- Marangoz ve mobilya makine parçaları

- Asansör kasnakları ve ağırlıkları

- Logar kapak çeşitleri

- Ek odası kapakları çeşitleri

- Yağmursuyu ızgaraları ve çeşitleri

- Park bahçe oturma bank komplesi ve ayakları

- Masa ayak ve çeşitleri

KALİTE POLİTİKAMIZ

Müşterilerimizin şartsız memnuniyetini sağlamak,
Firmamızı; müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımız nezdinde “her zaman tercih edilir” kılmak,
İşletme kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak verimliliği ve rekabet gücünü artırmak,
Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ürün kalitesini daima iyileştirmek ve geliştirmek,
Sektöründe ilkleri gerçekleştiren; öncü, saygın ve örnek bir firma olmak,
Çevre bilincine sahip olarak doğal hayatı korumak,
Temel ilkelerimizdir…


Ürün ve Hizmetler

Korkmaz Döküm, 20 yılı aşkın üretim hayatı boyunca sfero döküm, pik döküm (dökme demir), çelik döküm, alüminyum döküm, bronz döküm alanlarında hizmet vererek Türk sanayiindeki yerini almıştır.

Korkmaz Döküm, üretimde kusursuz hizmet akışını sağlamak için yenilikleri sürekli takip ederek uygulamaya koymaktadır. Sizlerden aldığı güçle yine sizlere yeni tasarımları ile alternatif ürün çeşitleri sunabilmek için üretimini kararlılık ve yeniliklerle sürdürmektedir.

Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir. Kalitede benimsediğimiz toplam kalite anlayışımızın unsurları arasında muhtemel hataları önleyicilik, tam katılımcılık, personelin düzenli ve sürekli eğitimi, tedarikçilerle işbirliği, müşteri memnuniyeti ve çevreye saygı bulunmaktadır.
Standartlara uygun şekilde yeniden yapılanma ve yatırımlara hız verme aşamasındaki Korkmaz Döküm’e gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür eder, sizlere bugünkü gibi gelecekte de hizmet vermekten memnuniyet duyacağımızı ifade etmek isteriz.

Misyonumuz;
Faaliyet gösterdiğimiz döküm sektöründe; sürekli gelişim felsefesine dayalı olarak, müşterilerimizin isteklerine tam olarak cevap verebilmek, müşteri isteklerini ve yasal şartları dikkate alarak; hatasız ve kaliteli ürünler üretmek, tam zamanında teslimatını gerçekleştirmek ve satış sonrasında da müşterimizin yanında olmak.
Vizyonumuz;
Müşteri isteklerine uygun olarak, otomasyona dayalı modern tesislerde ürettiği yüksek kaliteli ürünleri ile, ulusal ve uluslararası pazarlarda etkili olarak faaliyet gösteren, sektöründe saygın ve lider döküm firması olmak.
Kalite Politikamız;
Kalite politikamız, yürürlükteki yasa ve standartlara uygun, etkin ve sürekli gelişen müşteri odaklı yönetim felsefesiyle kaliteli ürünleri zamanında ve rekabetçi fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini sağlamaktır.
Üst yönetimden en alt seviyeye kadar tüm çalışanlarımızın müşteri isteklerini temel alan Toplam Kalite Felsefesi’ni benimsemesi esastır. Bu doğrultuda, tüm personelimizin gerekli eğitimlerini sağlamak ve kalite duyarlılığını tüm çalışanlarımızla yaymak temel görevimizdir. Bu çerçevede Korkmaz Döküm müşteri memnuniyetini sağlayabilmek ve kalite düzeyini sürekli geliştirmek için sürekli olarak kendisini iyileştirmeyi, alanındaki gelişmeleri yakından takip etmeyi ve kalitesini geliştireceğine inandığı her türlü yeniliği derhal bünyesine almayı ilke edinmiştir.
Korkmaz Döküm olarak, kalite yönetim sistemimimizin şartlarını yerine getirerek ve iyileştirerek, ilkeli ve sorumlu bir anlayış içinde davranmayı ve başta üst yönetim olmak üzere güç birliği içerisinde tüm kaynaklarımızı bu doğrultuda seferber etmeyi taahhüt ederiz.

#pik döküm, sfero döküm, çelik döküm, aliminyum dök #pik döküm #sfero döküm #çelik döküm #aliminyum döküm


Benzer Firmalar