Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » ADANA İnşaat malzemeleri » YILDIZ ÇATI YAPI VE İZOLASYON MALZ. TAAH. TİC.

YILDIZ ÇATI YAPI VE İZOLASYON MALZ. TAAH. TİC.


Yeşiloba mahallesi Arslandamı İşmerkezi C-Blok No: 41-51 Seyhan/Adana

Telefon1: 03224292900

Telefon2: 05322361657

Fax: 0 322 429 29 00

Web: yildizcati.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:KKTC, RUSYA, SURİYE, IRAK, İRAN

10 yıllık birikimi ile 2010 yılında KURULAN YILDIZ ÇATI, sektöre


Ürün ve Hizmetler


İZOCAM ŞİLTE
İzocam İğnelenmiş Camyünü Şilte, özel bir yöntemle bağlayıcısız olarak beyaz renkte imal edilir. Faydaları şu şekilde özetlenebilir: Bağlayıcısız olarak üretildiğinden daha yüksek sıcaklıklara dayanabilir.
Şirketimiz Sanayi yapıları, Fabrika Depo, Spor salonu, Alışveriş merkezi, Hastahane, Okul inşaatlarinda yatırımcı ve inşaatçılara çağdaş, pratik süratli çözümler sunmak süreti ile hizmet vermek için yoluna büyük bir hızla devam etmektedir. Şirketimiz uluslararası kalite ve standartların uygulanmasında Deneyimli kadrosu ile ülkemiz ekonomisinin gelişim ve dinamizmine katkıda bulunan birçok önemli projeleri başarı ile tamamlamıştır. Şirketimiz; teknolojinin elverdiği şekilde, ancak çok hızlı büyümenin getireceği risklerden uzak, emin adımlarla hedefine ilerlemektedir. Pazardaki varlığın ve uzun vadeli stratejik büyümenin ancak güven, iyi niyet ve müşteri memnuniyeti ile sağlanabileceğinin farkındayız. Bunun için gerekli tüm yatırımları yapmaya devam ediyoruz.

#ASSAN ÇATI #ATERMİT ÇATI #sandvic panel #sandwich panel #adana çatı


Benzer Firmalar