COKLAR OTO FREN SERVİSİ


Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi Gedelek Köyü Açmalar Mevkii 10-A Blok No :2

Telefon1: 0 224 586 00 61

Telefon2:

Fax: 0 224 586 00 62

Web: www.coklarotofren.co

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1974
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1974 yılında Bursa`nın Orhangazi ilçesinde faaliyete başlayan Çoklar Oto Fren 2004 yılında Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi`nin tamamlanması ile şehir merkezinde bulunan atölyesini şehir dışına taşımıştır. 35 yılı aşkın kalite ve deneyimiyle sektörde bir adım önde olan Çoklar Oto Fren Servisi fiyat politikası, güler yüzü, kalite ve garantisiyle hizmet vermektedir.

Aralık ayında bünyesine katacağı Fren Test Cihazı (Rolltest) ile çevre sanayi sitelerinde bir ilke imza atacak olan Çoklar Oto Fren Servisi müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmayı hedeflemektedir.

Well Part, Beşel, Frasle, FSS ve Blacktech gibi Türkiye`nin Fren - Balata sistemlerinde önde gelen firmaları ile çalışan firmamız deneyimli ustalarımızın işçiliği ile güç kazanmaktadır


Ürün ve Hizmetler

Çoklar Oto, MAN-MECEDES-BMC-CARGO-VOLVO-DAF-SCANIA-DODGE-RENAULT gibi tüm marka model ağır vasıta araçların VENTİL, BALATA, FREN KAMPANA-DİSK-KÖRÜK-DİNGİL tamir ve bakım işleri yapılmaktadır.

Türkiye`nin önde gelen markalarınla çalışan Çoklar Oto Fren Servisi disk balatada BEŞER, WELL PART, balatada FRASLE, kampanada ECO, tamir takımlarında F.S.S, süspansiyon körüklerinde BLACKTECH, bijonda BEŞER, EKER ve körüklerde ARFESAN ile çalışmaktadır.

#fren #oto #servis #çoklar #şükrü


Benzer Firmalar