karasu emlak


İncilli mah.cumhuriyet cad.No.26

Telefon1: 0264 7182636

Telefon2: 0532 4571248

Fax: 0264 7185567

Web: www.karasuemlak.gen.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:tüm dünya ile

Şirketimiz 1999 Yılından bu yana SAKARYA`nın KARASU ilçesinde hizmetine devam etmektedir.

Şirketimiz sektörün tecrübeli isimlerini ve seçkin bir potföyü sizler için bir araya getirmiştir. Gerek teknik altyapımız gerekse isabetli ekspertiz analizlerimizle sektörümüzde fark yaratmak ve koşulsuz memnuniyet sağlamak için çalışmaktayız.

Çalışma ilkelerimiz gereği, yoğun ve sürümü yüksek bir rutin değil, doğru müşteriye doğru emlak, doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız.

Tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor ve olası en uygun alternatifi sunmak için çabalıyoruz.
Hayallerinizdeki, tam da aklınızdaki emlakları size sunabilmek için çağrılarınızı bekliyoruz.

Nejat KILIÇ


Ürün ve Hizmetler


Sakarya karasu da Satılık sanayi imarlı fabrika arazisi
sakarya karasuda 1/100 lik haritası çıkmış sanayi imarlı 235 dönüm denize sıfır kıyı kenar terki yapılmış Liman,ve fabrika yapmaya musaitbir arazidir. Assan demirçelik yassı mamul (kibar holdink) fabrika inşaatının 300 metre doğusunda çin otomobil çerh fabrika arzisinin 5 km batısında yer alan bir arazidir.Arazinin hafriyat ve alt yapı, yol sorunu yoktur .Ayrıca 3. bogaz köprüsü karadeniz otoyolu bu arazinin 1 kilometre güneyinden geçmektedir Bölge demir yolu ve hava yolu agıyla türkiye ve dü
Turizim, ticaret, ithalat, ihracat, nakliyat, gümrük işleri, depo, antrepo hizmetleri, tır parkı tedarik, gıda, gözetmenlik, aracılık ve yer hizmetleri, inşaat, burokır ve sörveylik hizmetleri, fabrika arazileri teymini ve tedariği, beton santraleri alış satış pazarlama, benzinlik arazileri ve hazır benzinlik satışı, liman hizmetleri acenta ve personel taşımacılığı, temizlik ve sağlık turizmi.

#:Arsa,Arazi,Daire,Villa,Yazlık,Kışlık # konut,Dükkan,Depo,Antrepo,Tır parkı #Liman arsası,Lojistik saha #Gümrük sahaları,Fabrikala #Agır sanayi imarlı fabrika arazisi,Konteynır sahas


Benzer Firmalar