Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » İSTANBUL Oto kiralama » Dama Otomotiv İnşaat Ltd. Şti.

Dama Otomotiv İnşaat Ltd. Şti.


Akşemsettin Sok No:30A

Telefon1: 2163168550

Telefon2: 2163168551

Fax: 2163168551

Web: www.damacar.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek 2002 yılında kurulan DAMA CAR RENTAL , Genç ve dinamik kadrosuyla kurumsal yapısı ile hizmet ağını, yurt çapında genişleterek büyümesini sürdürmektedir.

DAMA CAR RENTAL, kuruluşunun üstünden çok kısa bir süre geçmesine rağmen her geçen gün büyüyen ve gelişen araç kiralama pazarında yerini almış, genç kadrosu ve kaliteli hizmeti ile kısa sürede tercih edilen bir firma olmuştur. Müşteri istek,ihtiyaçlarını tespit ederek pratik ve uygun çözüm önerileri geliştirmektedir. Filo yönetimi konusunda deneyimli kadrosu ile bilgi ve birikimini müşteriyle paylaşan DAMA CAR RENTAL , müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

DAMA CAR RENTAL Şirketlerin filo , günlük araç kiralamaları, ve şoförlü araç hizmetlerinin yanı sıra, Sigorta ve trafik müşavirliği hizmetleri de vermektedir.

Her zaman kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan DAMA CAR RENTAL büyüyen ve gelişen araç kiralama pazarında büyümesini sürdürecektir.


Ürün ve Hizmetler

Araç Kiralama
Filo Araç kiralama
şöförlü araç kiralama
havaalanı trasferi
ekonomik araç kiralama

#araç kiralama #filo kiralama #ekonomik araç #renta car #


Benzer Firmalar