YENSAV ELEKTRONİK,BİLİŞİM,GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ


Esenkent Mah.Kanipaşa Cad.İmar Blokları No:9/B MALTEPE/İSTANBUL

Telefon1: 0216-427 14 28

Telefon2:

Fax: 0216-427 14 29

Web: yensav.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YENSAV ELEKTRONİK,BİLİŞİM,GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ
Günümüzde gelir dağılımının en üst ve en alt kesimlerindeki mesafenin artması, rastgele aralıklarla oluşan küresel ve lokal ekonomik krizler, İŞ VERİMİ ARTIŞI gibi çeşitli nedenlerle, gerek kişilerin, gerekse firmaların güvenlik ihtiyaçları her gün artmaktadır.
CCTV sistemi tasarım ve montajı bir mühendislik çalışması olduğundan sistem seçiminde en önemli nokta güvenilir üretici, ithalatçı ve montaj firması seçimidir. Günümüzde internetten, e-mail reklamlarıyla ya da kapıdan satış yoluyla çok sayıda kamera ve kayıt cihazı piyasada bulunmakta ancak bir yılı bulmadan ürün satıştan kaldırılmakta ya da garanti süresince sürekli arıza çıkartarak, garanti kavramını anlamsız kılmaktadır. Önerilen kameraların genellikle teknik özellikleri verilmemekte ya da kullanımda farklı performans sağlamakta, seçimde sadece fiyat öne çıkartılmaktadır.
Bir önemli nokta da markadır. Piyasada içinde SONY CCD ibaresi geçen kameralar son kullanıcı tarafından SONY marka olarak algılanmaktadır; ancak bu ibare sadece kameranın içinde yer alan ışık algılayan bir parçayı ifade etmektedir. Tamamen orijinal SONY bir CCTV kameranın fiyat mertebesi çok daha yüksektir.
YENSAV Elektronik,Bilgisayar Ve Güvenlik Teknolojileri olarak

Sizlere sizin yerinize çözüm üretiyoruz.Size gönderilen ekte size en uygun olan sistemi dilerseniz kendiniz dilerseniz beraber seçiyoruz.
Tüm öneriler, yaşanmış veya yaşanması muhtemel kötü olaylardan yola çıkılarak ve saldırganların kullandığı yöntemler de göz önüne alınarak verilmektedir. Başınıza herhangi istenmeyen bir olayın gelmesi ihtimaline karşı; size, sevdiklerinize ve mallarınıza hiçbir zarar gelmemesi ya da minimum zararla kurtulabilmeniz için lütfen yazılanları dikkatle inceleyin.

ANCAK UNUTMAYINIZ Kİ EN SAĞLAM KAPILAR, EN KALIN DUVARLAR, EN AÇILMAZ PENCERELER BİLE YALNIZ BAŞINA BİR ÇÖZÜM OLUŞTURMAZ VE TAM GÜVENLİK SAĞLAMAZLAR.

ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ,

MEKANLARIN ( EV,İŞYERİ,VİLLA, FABRİKA, PLAZA VB ) KORUNMASIN DA ÖNEMLİ ROL OYNARLAR.

AÇILAMAZ SANILAN ÇELİK BİR KAPI AÇILDIĞINDA, BUNU HABER VERECEK VE CAYDIRICI OLABİLECEK BİR ALARM SİSTEMİ YOK İSE ARTIK HERŞEY İÇİN ÇOK GEÇ OLACAKTIR.
GASP, GASP USULU YARALANMA,SİLAHLI SOYGUN, CİNAYET VB DURUMLARDA KAMERA SİSTEMLERİNİN VE KAYITLARININ OLMASI EMNİYET GÜÇLERİNİN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRACAK VE KİŞİLERİN YAKALANMASINDA ÖNEMLİ DELİLLER OLACAKTIR. LÜTFEN DAİMA HATIRLAYINIZ...

Kuruluşumuzun amacı müşterilerinin verimliliğini arttırmak, sorunlarına kısa zamanda kalıcı çözüm yolları bulmak ve eksiksiz hizmet vermektir.

İşletmeniz için en uygun sistemi ister kendiniz seçin , ister size yönlendireceğimiz uzman kadromuzla beraber seçin.


Ürün ve Hizmetler

HIRSIZLIK ALARM SİSTEMLERİ
CCTV GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ
GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ
İNTERKOM SİSTEMLERİ(Görüntülü Diafon)
AKINSOFT ANA BAYİSİ

#GÜVENLİK-KAMERA # # # #


Benzer Firmalar