Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » peron modüler yapı sistemleri

peron modüler yapı sistemleri


ikitelli organize sanayi bölgesi marmara sanayi sitesi g blok no 121

Telefon1: 212 494 43 43

Telefon2: 212 494 43 80

Fax: 212 494 43 81

Web: www.peronltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Peron, iç mekan tasarımı ve uygulamalarında kullanılan teşhir ünitelerinin üretimi ve uygulamasını yapan bir firmadır. Özellikle mağaza, showroom, ofis, villa ve fuar tasarımlarında kullanılan modüler sistemler üzerine üretim ve uygulama yapan firmamız proje odaklı çalışarak kişiye özel üretim ve uygulama da yapabilmektedir.

İç dekorasyonlarda kullanılan teşhir ürünleri ve sistemleri üzerinde yeni ürünler geliştiren peron, kullanıcının işini kolaylaştırıcı, estetik ve güncel ürünler piyasaya sürerek bu konuda sektörde öncü olmaktadır.

1.200 m² lik kapalı alanda metal ve ahşap üretim bandı ile faaliyet gösteren firmamız, 2010 yılı içerisinde dış pazara açılmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Modüler Store, Mağaza Sistemleri, Raf Sistemleri, PLazma Tv Sistemleri, raf sistemleri, fuar sistemleri, modüler sistemler, mağaza sistemi, paslanmaz mağaza raf sistemleri, ahşap kasa bankoları, bazalar, giyinme odası, açık giyinme odası, ışıklı giyinme odası, askı ünitesi askı taşıyıcı, plazma tv duvar askı aparatları, led aydınlatmalı mağaza sistemleri, ışıklı raf sistemleri, aydınlatmalı raf sistemleri, gardorap sistemleri

#mağaza sistemleri #giyinme odası #tv sehpası #mobilya aksesuarları #raf sistemleri


Benzer Firmalar