Bursaçit Çit Sistemleri İnşaat Taahhüt


Mudanya Yolu Yeni Karaman Mah.İhsaniye Metro İstasyon Karşısı Asya İş Mrk. Yanı Kantar Sk. No 9/A

Telefon1: 0224 413 85 96

Telefon2: 0533 554 18 17

Fax: 0224 413 8596

Web: www.bursacit.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bursaçit Bursa ve Türkiyenin her İlinde çevre günenliği ile ilgili faliyet göstermektedir. Dekoratif panel çitler, örgü teller, kaynaklı teller, jiletli teller, ferforje çitler, pano çitler, araç kapıları, servis kapıları,akordion kapılar, kapı motorları, spor sahaları çelik çatılar, profil direkler. boru direkler, beton direkler yaptığımız işlerden sadece birkaçıdır. detaylı bilgi için http://bursacit.com.tr Dürüstlük ve kaliteyi vizyonuna yansıtmış olan firmamız geniş ürün yelpazesi ve ekonomik çözümleri ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Bursaçit Bursa ve Türkiyenin her İlinde çevre günenliği ile ilgili faliyet göstermektedir. Dekoratif panel çitler, örgü teller, kaynaklı teller, jiletli teller, ferforje çitler, pano çitler, araç kapıları, servis kapıları, akordion kapılar, kapı motorları, spor sahaları çelik çatılar, profil direkler. boru direkler, beton direkler yaptığımız işlerden sadece birkaçıdır. detaylı bilgi için http://bursacit.com.tr Dürüstlük ve kaliteyi vizyonuna yansıtmış olan firmamız geniş ürün yelpazesi ve ekonomik çözümleri ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

#Panel çit, jiletli tel #Rulo çit örgü tel #ferforje çit, spor saha çitleri #bahçe kapıları kapı otomosyonları #kollu bariyer kapı, kepenk kapı


Benzer Firmalar