MOS REKLAM ORGANİZASYON


Mürselpaşa Bulv. 1258 sok. no:16 kat:2/201 Kahramanlar

Telefon1: 0232.4253390

Telefon2:

Fax: 0232.4253390

Web: www.mosreklam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MOS Reklam olarak 1999 yılında sizlere hizmet vermeye başladık. Bu hizmeti değerli ilginizle devam ettirmekteyiz. Uğruna çalıştığımız ilke “En itinalı şekilde araştırmak-geliştirmek-yaratmak ve tanıtmak” dır. Hizmetimizi sizlere teknolojideki son gelişmeleri takip ederek sunuyoruz.YAPIM:
Muğla valiliği-Muğla Guide kitabının sanat yönetmenliği hazırlık ve dağıtımı, İzmir valiliği -Doğal Çevresi ve Tarihi Dokusuyla İzmir, tanıtım kitabı metin yazarlığı ve araştırma geliştirme çalışmaları, İTO 1998 İzmir Meslekler rehberi koordinatörlüğü, EGOD Ege Otomotiv Sektörü Mensupları Derneği-EGOD Haber bülteninin hazırlanıp yayınlanması (2000).
Türkiye Watersport’s Guide 2002. “89 dan Bugüne Marmaris” tanıtım kitabı (2004).

TASARIM
Offshore Sailing - Offshore Marina (Albatros Marina), Jeanneau, Uğursan Denizcilik, Genba Makina, Dizayn Alüminyum, Milenyum 2000 Turizm İnş. AŞ., Durmazlar AŞ., Üresin AŞ., Aqua Otel, Pineta Otel, Kıvılcım Otel, Otel Can, Paşa Oteller zinciri, Merina Otel gibi daha bir çok otelin logo, broşür, katalog, dosya tasarım baskı çalışmaları. Üç boyutlu ve hareketli lens uygulamaları.
İzmir Valiliği AB Koordinasyon Merkezi dosya, broşür CD. tasarım ve baskıları ile toplantı dökümanlarının temini.

PRODÜKSİYON
Mikro Yazılımevi radyo prodüksiyonları (MİKROFON isimli radyo kuşak programı), Essilor Optik Tanıtım Filmi, Ekol Tekstil Tanıtım Filmi, Pineta Hotel Tanıtım Filmi. Piramid Turizm Sinema Reklam filmi ve Radyo Spotları. Yörem Radyo cıngılı (özel beste).
Memo Dondurmaları Reklam Filmi yapımı ve Ege TV de yayınlanması.
Fox TV Bizden Kaçmaz Programı Ekip Ekipman ile haber muhaberat desteği.

OGRANİZASYON
İzmir Servis Araçları ve Otobüsçüler Odası Basına tanıtım organizasyonu, Atatürkçü Düşünce Derneği basın organizasyonu, Sanatçı organizasyonları Muazzez ERSOY Marmaris, Ebru GÜNDEŞ Çiğli konseri, Çelik İnciraltı konseri, Bendeniz İnciraltı konseri, Kubat Akdeniz turnesi.
Jamie Shaw Türkiye Organizatörlüğü. Aygaz bölge anket ve stand hostesi organizasyonları.
Konak Belediyesi Şiir Dinletileri.

PROMOSYON
Kıta Uluslararası Taşımacılık, Ser Su AŞ.- Erikli Doğal Kaynak Suyu, Proto Mimarlık, Ber Elektrik, Siber Aydınlatma Armatürleri, Sarel Elektrik, Odapo İth. İhr., Ares Gıda Tarım ve Hayvancılık, Güneş Ecza Deposu, Agrikem Kimya, May Kimya, Ece Fermuar, Gümüş Tekstil, İrfan Etiket, Çiçekçi Akü, Meyeks Otomotiv, Dizayn Alüminyum, Genba Makina, PMD Yapı Denetim, S-over Jeans… gibi endüstriyel kuruluşların tanıtım ve firma promosyonları.
2004 Seçim kampanyası kapsamında Marmaris ve Muğla merkez AKP ve DYP digital araç giydirme, Yatağan DSP araç giydirme ve afiş çalışmaları.
Aygaz A.Ş. digital araç giydirme ve bölge anket çalışması.
T. İş Bankası yılbaşı promosyonları.
NATO CC-AIR yılbaşı promosyonları (takvim-organizer –ajanda)
Aygaz A.Ş. magnet ve araç giydirme.

FOTOĞRAF ÇEKİMİ
Profesyonel stüdyo ve dış- iç mekan fotoğraf çekimleri yapılmaktadır.




Ürün ve Hizmetler

reklam, organizasyon, prodüksiyon, tanıtım filmi, 360 derece çekim, fotoğraf, film, baskı, matbaa, ilan, katalog, promosyon, saat, anahtarlık, ajanda, kalem, çanta, şapka, tişört, takvim, digital baskı, araç giydirme, tabela,

#reklam, organizasyon #tanıtım filmi, 360 derece çekim #promosyon, anahtarlık #matbaa, fotoğraf #tabela, digital


Benzer Firmalar