KARASUS


İnönü Caddesi No:21/A

Telefon1: 0 216 364 97 60

Telefon2:

Fax: 0 216 540 19 74

Web: www.karasus.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KARASU ,ülkemizin endüstriyel ürünler sektörüne katkıda bulunmak amacı ile, kurucusu İsmet KARASU ( 1944–2006 ) önderliğinde 1991 yılında faaliyete başlamıştır. Karasu Ailesi, 1991 yılından beri kompansatörler ve seviye göstergeleri imalatları ile bugün dünya ekonomisinin gelişmesinede faydalı olmayı hedeflemektedir.


Gerek dünyada gerekse ülkemizde oluşan yeni yönetim anlayışlarını takip ederek, şirket yönetimini buna uyarlamayı hedefleyen KARASU yönetimi, yeni ürünler geliştirerek sektöre daha faydalı ve yenilikçi olmayı amaçlamaktadır. Firma yönetimimizin sektöre hizmet etmeye olan bu inancı, bir dünya vatandaşlığı anlayışı ile birleşmiştir, ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi tüm kurumumuza başarı ile yerleştirilmiş ve sürekli iyileştirme çalışmalarmız ile hergeçen gün kendimizi daha da geliştirmekteyiz ...


” G ü v e n i l i r S e ç i m ”


KARASU bir aile şirketidir. Ve herşeyden önce, şeffaflık, katılımcılık, hukuka bağlılık, toplumsal sorumluluk, hesap verebilirlik konularında bilinçli bir yönetim kadrosuna sahiptir. Bu kadronun azimli performanslarıyla KARASU, gerçekleştirdiği yeniden yapılanma, uluslararası standartlara uyum çalışmalarıyla, özel sektörde kendine itibarlı bir yer edinebilmeye çalışmaktadır. Hergeçen gün kendini biraz daha yenileyerek çalışmalarına devam eden firmamızda, tüm çalışanlarımız HESAP VERMEsorumluluğuna ulaşmış bir anlayışa sahip olup firmamızın PLANLAMA(firmamızla ilgili her alanda strateji geliştirilmesine katkı) ve KONTROL(gelişen hertürlü sonuçları denetleme) konularında son derece aktif ve şeffaf bir rol üstlenmektedirler.
KARASU ÇEVREYE DUYARLI çalışma koşullarıyla, özel sektörde büyüyen Pazar ihtiyaçlarını karşılamayı kendine amaç edinmiştir. Yenilikçi teknolojiler yaratmayı hedefleyen, tecrübeli ve bilgili kadromuz, YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME ve mevcut kaliteyi yükseltme çalışmalarına hergeçen gün daha da hızlanarak devam etmektedir. Firmamız, müşterilerini kalıcı iş ortakları olarak görmektedir. Bu sebeple, sürekli müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞMA anlayışını da kendisine ilke edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler


Kompansatör Döner Flanşlı Tip
Sıcak ve soğuk akışkanlar taşıyan yada yüksek oranda çevre ısı değişimlerine maruz kalan boru hatlarındaki, ısıya bağlı genleşme yada büzülmenin sebep olduğu boyutsal değişimi gideren esnek metal körüklü parçalara KOMPANSATÖR adı verilmektedir. Boru hatlarında boyutsal değişimlere karşı bir önlem alınmadığı taktirde, tesisat üzerinde oluşan yoğun baskı, sistemdeki bağlantı noktaları ve cihazlara yansır. Bu ve buna benzer sorunların ortadan kaldırılmasında en uygun ve hesaplı çözüm, herhangi bir
Kompansatör Tipleri
Seviye Kontrol Cihazları

#kompansatör #seviye kontrol #manyetik seviye göstergesi #seviye göstergesi #seviye sensörü


Benzer Firmalar