FERAMUZ GIDA


İnş.Mlz.Sit.Gatem 2. kısım No:252 Şehitkamil

Telefon1: 0342 2384414

Telefon2:

Fax: 0342 2384415

Web: www.feramuzgida.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1970
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Temelleri 1970 yılında atılan Feramuz Gıda; Antepfıstığı.Badem,Ceviz,Fındık,Yer fıstığı gibi ürünlerin üretim ve işlenmesi faaliyetini gerçekleştirmektedir.

Feramuz Gıda olarak; tamamen hijyenik ve modern teknolojilerle donatılmış üretim tesisimizde; hammaddenin satın alımı,analiz,kalibrasyon,ayıklama-işleme,paketleme ve sevkiyat gibi müşterilerimize nihai ürünün teslim edilinceye kadar süren her aşamada gösterilen maksimum duyarlılık ve kalite anlayışıyla Dünya standartlarının üzerinde üretim yapılmaktadır.

Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda esnek üretim yapma avantajına da sahip
Olan Feramuz Gıda her geçen gün ürün yelpazesini genişletmektedir.

Deneyimli,dinamik ve uzman kadrosuyla satış öncesi ve satış sonrası hizmetlerde gösterdiği performansıyla sektördeki haklı yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırmaktadır.

Dünyanın önde gelen çikolata,dondurma,tatlı-pasta üreticilerinin endüstriyel ürün ihtiyacını karşılamanın yanı sıra Fıstıko ve Feramuz markasıyla ürettiği 40’ı aşkın ürün çeşidi ulusal zincir marketlerin raflarında yer almaktadır.

Koşulsuz müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan ve bu bilinçle faaliyetlerine devam eden Feramuz Gıda, sizlere hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyar.


Ürün ve Hizmetler


FISTIKO ANTEP FISTIĞI EZMESİ
FISTIKO SÜRÜLEBİLİR ANTEP FISTIĞI EZMESİ. ÜRÜNÜMÜZ %100 DOĞAL OLUP HERHANGİ BİR KATKI MADDESİ, RENKLENDİRİCİ V.S İÇERMEZ.
Antepfıstığı, fındık, badem, ceviz, yerfıstığı, antepfıstığı ezmesi, badem ezmesi, fındık ezmesi, yerfıstığı ezmesi, antepfıstığı kreması, badem kreması, fındık kreması, yerfıstığı kreması, soyulmuş fıstık, soyulmuş badem,

#antepfıstığı #ezme #badem #fındık #yer fıstığı


Benzer Firmalar