Anasayfa » Alüminyum sanayi » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Alüminyum sanayi » AKEL ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. A.Ş.

AKEL ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. A.Ş.


I. Organize Sanayi Bölgesi Karamanlılar Cad. No:9 Sincan

Telefon1: 03122670694(pbx)

Telefon2:

Fax: 03122670205

Web: www.akelmetal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:49 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1976 yılında Sitelerde küçük bir atölyede başlayan işimiz, aradan geçen zaman içinde mesleki birikimin verdiği cesaret, iş hacmimizin giderek gelişmesi, ülkemizin gündeminde bulunan gümrük birliği, küreselleşme ve bunun neticesinde çok iyi organize olmuş diğer ülke firmaları ile yaşanacak zorlu, güçlü rekabet şartlarını dikkate alarak Alüminyum Doğramacılığı’nı atölye seviyesinden çıkarıp, modern çağa ve gelişen teknolojiye uygun fabrika düzeyinde yapmamız gerekliliğinden hareketle, 1993 yılında, kendi fabrikamızda üretime geçtik.

% 100 özkaynakla, 6500 m2 arazi üzerinde yapılan, 3500 m2 kapalı alana sahip fabrikamız, Ankara-Ayaş Yolu üzerinde, 25.km.’de, 1. Organize Sanayi Bölgesinde olup, yıllık üretim ve montaj kapasitemiz, 95.000 m2 civarındadır.

Firmamız gerek yurtiçinde gerek yurtdışında, 7 ve 5 yıldızlı otel ve 1. Sınıf Tatil Köylerinden oluşan turizm tesisleri, alışveriş merkezleri(AVM), plaza, genel müdürlük binası, lüks konut ve sosyal tesislerden oluşan prestij yapıların alüminyum doğrama, alüminyum giydirme cephe, alüminyum levha kaplama ve cam cephe işleri başarı ile tamamlanmıştır. Projelerimizde ithal ve yerli malzemeleri, yılların vermiş olduğu teknik bilgi ve tecrübeyle üretmeyi ilke edindik.

Zor, meşakkatli, fakat onurlu bir iş yapmanın, heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.


Ürün ve Hizmetler

•Alüminyum Giydirme Cam Cepheler; -Panel Kapaklı ve Cam Cephe Sistemleri -Cam Cephe Sistemleri -Klasik Kapaklı Cephe Sistemleri -Yarı Silikon Cephe Sistemleri -Mermer/Granit Efektli Cam Panel Cephe -Transparan Cam Cephe •Alüminyum Giydirme Levha Cepheler; -Alüminyum Normal Levha Kaplama -Alüminyum Kompoze Levha Kaplama -Alüminyum – Galvaniz Trapez Levha Kaplama (Yalıtımlı/Yalıtımsız) •Yalıtımlı / Yalıtımsız Alüminyum Doğramalar; -Pencere / Kapı Doğrama Sistemleri -Kış Bahçesi -Sürme ve Giyotin Pencere / Kapı Doğrama Sistemleri -Katlanır Kapılar -Manuel ve otomatik Kapılar (Kayar ve Döner) -Işıklık Sistemleri -Manuel ve Otomatik Duman Atıcı Perdeler -Balustrades •Ahşap / Alüminyum Doğrama Sistemleri; -Giydirme Cephe Sistemleri -Pencere / Kapı Doğrama Sistemleri -Işıklık Sistemleri -Kış Bahçesi •Güneş Kırıcılar -Alüminyum – Paslanmaz -Paslanmaz Güneş Kırıcılar -Alüminyum – Paslanmaz - Cam

#alüminyum doğrama #giydirme cephe #cephe kaplama #kompozit kaplama #silikon cephe


Benzer Firmalar