FUNLIGHT LAZER ANİMASYON


Teomanpaşa caddesi no:38/C

Telefon1: 02422476549

Telefon2:

Fax: 02422476549

Web: www.funlight.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:1

1988 yılında kurulan firmamız Antalya ve İstanbulda ki şubeleriyle ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ticari hayatına dekoratif aydınlatma üzerine başlayan firmamız daha sonra sahne ışıkları ve laser aydınlatma alanına girerek bu sektörde faaliyetlerini yoğunlaştırmıştır.Funlight markasıyla sektörün ihtiyaçlarını karşılayan ve her zaman müşteri taleplerini gözönüne alarak kendini geliştiren firmamız ürün çeşitleriyle renklerin ışıltılı dünyasını sizlere sunmuştur.

Kuruluşunda kalite ve güven sloganıyla yola çıkarak müşterilerine hizmet etmeyi hedefleyen atik elektrik ve makinanın bu anlayışta amacına ne kadar ulaştığı siz değerli müşterilerin firmamıza karşı gösterdiği yakın ilgi ve alakadan görülmektedir. Firmamız müşterilerine kaliteli ürünleri sunmanın yanısıra ihtiyaçlarına çok kısa sürede cevap vererek günümüzde zamanın ne kadar kıymetli olduğu bilinciyle hareket etmektedir.

Sektöründe adından söz ettiren atik elektrik ve makina müşterileriyle birlikte büyümeye ve gelişmeye devam edecektir.

Saygılarımızla


Ürün ve Hizmetler

Funlight lazer ANİMASYON , FUNLİGHT LAZER ANİMASYON sistemleri, lazer sahne ışıkları , FUNLIGHT ANİMASYON ÜRÜNLERİ funlight laser animasyon, funlight green lazer, funlight motorlu lazer, funlight mor lazer, funlight led aydınlatma, funlight sahne animasyon ürünleri

#Funlight lazer animasyon #funlight animasyon #lazer animasyon #motorlu lazer #funlight green lazer


Benzer Firmalar