DEKA MUHENDİSLİK


F.S. M. MAH ASUDE SOK NO:7

Telefon1: 212 323 62 42

Telefon2:

Fax: 212 323 58 42

Web: www.deka.muhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DEKA MÜHENDİSLİK

2000 yılında Doğalgaz Mühendislik firması olarak kurulan firmamız, ana faaliyet konusu olarak kendisine; taahhüt, mekanik, proje ve mühendislik hizmetlerini seçmiştir.

Eğitimli kadrosuyla hizmette kaliteyi kendisine ana ilke olarak benimseyen firmamız, kuruluşu çok daha eski tarihlere dayanan birçok firmayı geride bırakarak çok yüksek satış rakamlarına ulaşmış, sektörde lider konuma gelerek, sektörün önde gelen tedarikçilerinin dikkatini çekmiştir.

Baymak, Demirdöküm, Vaillant, Buderus, Viessmann, Eca, Ferroli gibi kombi markalarının, kombi satışlarının yanısıra Dizayn, Fırat, Kalde ve Borusan gibi firmaların malzemeleri ile, ileri teknolojiye sahip kombi, radyatör ve yardımcı malzemeleri, güvenilir ve güçlü mali yapısı sayesinde çok uygun koşullarda tüketiciyle buluşturmuştur.

Sektörde kalıcı olmak adına sağlam temeller atarak büyümeyi kendisine hedef seçen firmamız her zaman kalite ve kaliteli işçilik yapmak taraftarı olmak için seçici davranarak yatırımlarına hız vermektedir.

Firmamız 2000 yılından beri doğalgaz sektöründe etkin bir faaliyet içerisindedir. Bunun yanı sıra mekanik tesisat alanında da Sıhhi tesisat pimaş tesisat su tesisatı kalorifer tesisatı ciddi ve iddialı projelere imza atmaktadır. Müşteri memnuniyetini referans kabul eden firmamız, konularında uzman personelimiz ve mühendislik alanında iyi yetişmiş mühendislik departmanımızla, iş teslimi sonrası servis hizmetlerimizle de müşterilerimizin yoğun ilgi ve güvenini kazanmaya devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

BAYMAK BUDERUS VİESMANN KOMBI VE TESISAT PROJE TAAHHÜT

#DOĞALGAZ PROJE #KOMBİ MONTAJ #TESİSATÇİ #KALORIFER SU #TADİLAT TAAHHÜT


Benzer Firmalar