mscelik


değirmenönü mah şura sok no11

Telefon1: 05368955246

Telefon2:

Fax: 02243319526

Web: www.mscelik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:56 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mscelik çelik konstrüksüyon, liman hizmetleri ve makina konstrüksüyon alanında sahip olduğu mühendislik, teknik yeterlilik ve tecrübesi ile hizmet sektöründe çalışmalarını sürdürmektedir.

Msçelik Çelik konstrüksüyon hizmet birimimiz çeşitli amaçlar doğrultusunda talep etmiş olduğunuz yaşam alanı, antrepo, kanopi, üst geçit, çelik çatı, çelik spor salonu, çelik köprü, hol tipi yapı, katlı yönetim binası, krenler, gibi bir çok yapı tiplerinin proje, imalat, montaj işlemlerini sunmaktadır.

Dolu gövde, kutu profil, köşebent, yapma sac, kurt ağzı boru sistemleri gibi mühendislik alanı ve yapının mimarisine uygun olarak tercih edilen her türlü çelik konstrüksüyon materyaline form vermektedir.

Birbirinden farklı ve özel makas, kolon, aşık projelerinde yapılan, imalatlar montaj safhasında profesyonel ekibimiz eşliğinde monte edilmektedir.

Sizden gelen projeler, proje koordinasyon ekibimizle tecrübe, yönetmelikler ve teknolojik programlar desteğiyle değerlendirildikten gerekli katkılarımız var ise gerekli bilgi alışverişinden sonra imalat aşamasına geçilir.
Sertifikalı çalışanlarımızın katkıları ile imalatlar, gerekli standartlarda kumlama, shop-primer kaynak ve son kat boya aşamasından sonra montaja hazır parçalar halinde gerekli kalite kontrol standartlarından sonra montaj bölgesine sevk edilir.

Montaj ekibimiz, önceden belirlenen program dahilinde montaj çalışmalarını iş güvenliği, kalite ve estetik unsurlarını dikkate alarak tamamlarlar.

Mscelik Liman hizmetleri alanında, Türkiye`de ve Dünya`nın çeşitli ülkelerinde faaliyet gösteren limanların işleyiş, hareket planlaması, yükleme ve boşaltma çalışmalarını sürdürmektedir.
Zamanla yükleme, boşaltma, taşıma ve istiflemede karşılaştığımız birtakım problemler bizi daha iyiyi bulmaya sevk etti.Sahip olduğumuz tecrübemizi makina parkımız ve tecrübeli teknik kadromuzla birleştirip yeni araç gereçler imalatına yöneldik.

Tamamen kendi imalatımız olan ship-loader,Starmajor,pnömatik,Teleskobik bant sistemleri, elevatör, bunker, tahrik, gergi takımları tank, pantolon ve paketleme sistemleri dahil bir çok ürünü bünyemizde imal edip gerekli uygulamalarda yerini almaktadırlar.

Mscelik çelik taşıma paletleri, çelik ızagara, paslanmaz alt yapı, çelik kapı, boru köprüleri, Gezer Köprü, Liman ve Portal Vinçler, çalışmaları ile hizmetlerini en iyi şekilde yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


#çelik konstrüksüyon #liman makinaları #makina konstrüksüyon #mermer,granit #elevatör,bunker,tahrik,


Benzer Firmalar