MANGAL SEFASI


CEYHUN ATUF KANSU CD. NO:76-A/B BALGAT/ANKARA

Telefon1: 2879750

Telefon2: 2879754

Fax: 2879752

Web: mangalsefasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1111
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ANKARADA MANGAL SEFASI

Şehirden uzak ama yanıbaşınızda bir mekan düşlüyorsanız, aradığınız yer kesinlikle burası. Ankara’nın tam kalbinde bahçesi yeşille çevrelenmiş doğal ahşap ile tasarlanmış bir mekandır mangal sefası.

Mangal sefasında et, tavuk ürünlerinin en tazesini ve en lezzetlisini bulabilirsiniz. Özenle terbiye edilen et ve tavuk çeşitleri tamamen yörelerinden, doğal açık besi ile beslenen Süt kuzu ve danalar ,günlük getirilerek dondurulmadan ve hayvansal yağ katılmadan deneyimli ustalar tarafından hazırlanmaktadır.

Kayseri de % 100 dana etinden özel baharatlar ile hazırlanan sucuk ‘ah o eski sucuklar gibi’ diyeceğiniz ve tadını tüm sevdiklerinize anlatacağınız eşsiz bir lezzettir.

Köfte için söylenebilecek tek şey, lezzeti şuana kadar yediğinizin en iyisi.

Afyondan gelen bol kaymakla servis edilen, kaymaklı ekmek kadayıfı; tatlı yemeden masadan kalkmam diyenler için aranan hatta giderken bir porsiyon daha yesem ne olur dedirten bir lezzet. Ayrıca Maraş’tan Ankara ya sadece mangal sefası için özel getirilen hakiki kesme dondurmasını tadınca asla unutamayacaksınız.

Mangal sefası çocuklarınız ve bebekleriniz ile rahatlıkla gelebileceğiniz çocuk oyun alanı ile çocuklarınızın eğleneceği bebek bakım odası ile bebeklerinizin bakımını rahatlıkla yapabileceğiniz bir yerdir.

Hem mangalın hem de hayatın sefasını sürebileceğimiz Mangal sefası’nın amacı güler yüzlü personeli ile sizleri müşteri olarak değil, misafiri olarak görmektir.


Ürün ve Hizmetler

.

#MANGAL-KÖFTE #MANGAL-SUCUK #MANGAL-PİRZOLA #MANGAL-KÜLBASTI #MANGAL-TAVUK


Benzer Firmalar