Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Asansör » LİNK OTOMOTİV-turkiye asansör kliması

LİNK OTOMOTİV-turkiye asansör kliması


Kadosan Oto Sanayi E Blok No:20 ESENŞEHİR-İSTANBUL

Telefon1: 0 216 314 78 74

Telefon2:

Fax: 0 216 314 78 74

Web: turkiyeasansorklimasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:5 | Memur:6 | İşçi:19
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1996 yılında kurulmuş olup, faaliyetine SAFKAR marka klima ve soğutucu ünitelerinin Türkiye geneli satışı ile başlamıştır. Bugün itibari ile SAFRAN marka klima ve soğutucu ünitelerinin Marmara bölge bayisidir.

2007 yılında Asansör firmalarının talepleri üzerine günümüzde ihtiyaç haline asansör klimalarının Türkiye Distribütörlüğünü almış bulunmaktayız.

Akdeniz ve Ege bölgesinde satış ve sonrası hizmetleri vermekteyiz. Asansör kabinleri için özel üretilmiş olup, firmamız LINK Otomotiv güvencesi altındadır. Son derece itina ve ehemmiyetle hastanelerinizin,otellerinizin,bina ve iş merkezlerinin geneline yaymış olduğunuz dezenfeksiyon çalışmalarınıza en yakın temas ve en kozmopolit müşteri kompozisyonun bir arada bulunduğu asansörlerinizin klimatize edilebilmesi için talip olduğumuzu bildiririz.

Klimalarımız, asansör kabinlerinde oluşan aşırı ısının ve hava kirliliğinin, asansör kabini içindeki kısa veya uzun süreli seyahatlerde müşterilere verdiği rahatsızlığı ortadan kaldırır, havadan solunum yolu ile bulaşan tüm hastalıkların engellenebilmesi ve hijyen bir ortam sağlanabilmesi için dezenfeksiyon teknolojisi ile havada bulunan zararlı maddeleri yok eder, akıllı sensör teknolojisi ile kirliliği otomatik algılayarak havaya karışan partikülleri yok ederek toz ve alerjen madde oluşumunu engelleyerek güvenli ve sıhhi bir seyahat imkanı sunar.


Ürün ve Hizmetler

asansör kliması

#klima #asansör #asansör kliması #link asansör #asansör kliması


Benzer Firmalar