MYDOOR


ostim ağaç işleri 30. cadde 517. sokak no:30

Telefon1: 0312 394 69 75

Telefon2:

Fax: 0312 394 69 76

Web: www.mydoorankara.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1981 yılından bu yana deneyimlerini ticaret, imalat ve montaj konularında pekiştirerek (potaş – aile şirketi) 1993 yılında halidiyye metal ve dekorasyon san. Tic. Ltd. Şti. Olarak (yine tipik aile şirketi yapısıyla kurulmuş), metalin ve çeliğin şekillendirilmesi konusunda yeterince yol kat etmiş olan firma, yurt dışı projelerinde de yeterli başarıyı elde etmiştir. (Azerbaycan apsharon otel 1988)
1998 yılı sonlarında tasarımı ve hayata geçirilmesi tamamen firmamıza ait olan, alman WALL firmasına alternatif % 100 yerli üretim olan CLP ve otobüs durağı konusunda yine bir başarıya imza atmış olması, demir ve çelik imalatından alüminyum imalatına doğru yönelmemizin önünü açmıştır.
2005 yılı itibari ile mydoor’u kurarak, otomatik kapı sistemleri ve metal dekorasyonla yola devam etme kararı almıştır. Mylux adıyla fotoselli kapı mekanizması çalışmalarını yaparak 1000 adet kapı üretimini gerçekleştirmiştir.
2007 yılında akerdeon kapıyı ithal ederek ülkemizde bir ilkin daha imzasını atmıştır.
2008 yılı sonu itibariyle çalışmalarını istanbuldan ankaraya yoğunlaştırarak 2009 yılı başında Ankara da imalat sektöründe faaliyetlerine başlamış olup MYDOORANKARA adı ile artık Ankaralılarımızın hizmetindedir.
Kurulan her firmanın kar etme amaçlı olmasından öte yaptığı yeniliklerle keyf almayı bilen ve ülke insanımızın daha iyi yapılmış ürünlerle tanışmasını sağlamaktır.

M MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Y YETERLİLİK
D DONANIM
O ORGANİZE
O OTOMASYON
R ROTA (BAŞARI BİR SONUÇ DEĞİL TERCİHTİR)


Ürün ve Hizmetler

otomatik kapı cephe sistemleri cephe kaplama fotoselli kapı garaj kapıları kepenk stor panjur alüminyum motorlu tente güvenlik sistemleri yana kayar kapılar endüstriyel kapılar seksiyonel kapılar bahçe kapıları

#fotoselli kapı kepenk #akerdion kapı stor panjur #endüstriyel kapı panjur #otomasyok güvenlik #alüminyum doğrama cam balkon


Benzer Firmalar