ELONEKİMYA


fevzi çakmak mah 10504 sok no 52

Telefon1: 5072549311

Telefon2: 5072549311

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2 yıl önce Konya’Da üretime başlayan, ürün kalitesinden ve ciddiyetinden ödün vermeyen Elone Kimya,alanda üretimiyle Türkiye’de ve yurt dışında aranılan markalar olmak için müçadele vermekde



Elone Kimya, Sıvı ve asit grubu ürünlerle hizmet vermektedir,Deterjanı, lavabo açıcı gibi ürünler üretirken; sıvı bölümünde sıvı bulaşık deterjanı, yüzey temizleyiciler, sıvı el sabunu, yumuşatıcı, el temizleme jelleri , bulaşıklar için jel deterjan gibi her türlü deterjanı üretmektedir. Büyük bir üretim kesimini de asit Grubu deterjanlar oluşturmaktadır. Çamaşır suyu, ultra çamaşır suyu, kireç sökücü, tuz ruhu vb. üretilen asit grubu ürünlerdendir.



Fabrikamız, aylık 10.000 ton ürün üretebilecek kapasiteye sahiptir. Türkiye’de son teknolojiyi kullanarak üretim yapan sektördeki büyük firmalar içerinde yer alan,Elone Kimya,ana markası ELONE çeşitliliğini sürdürmektedir.




Ürün ve Hizmetler

Elone Kimya, Sıvı ve asit grubu ürünlerle hizmet vermektedir, Deterjanı, lavabo açıcı gibi ürünler üretirken; sıvı bölümünde sıvı bulaşık deterjanı, yüzey temizleyiciler, sıvı el sabunu, yumuşatıcı, el temizleme jelleri , bulaşıklar için jel deterjan gibi her türlü deterjanı üretmektedir. Büyük bir üretim kesimini de asit Grubu deterjanlar oluşturmaktadır. Çamaşır suyu, ultra çamaşır suyu, kireç sökücü, tuz ruhu vb. üretilen asit grubu ürünlerdendir.

#ELONE KİMYA #TEMİZLİK #DETERJAN #İMALAT #PAZARLAM


Benzer Firmalar