Watchguard Yetkili Bayi-Expert Partner


Erciyes Teknopark - Erciyes Teknoloji Geliştirme Bölgesi İnkübatör Merkezi 3 Kat 3 No 331 Melikgazi/KAYSERİ

Telefon1: 3522244010

Telefon2:

Fax: 3522244011

Web: www.watchguard.tk

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

WatchGuard Expert Partner/Yetkili Uzman Çözüm Ortağı

Nilvera Yazılım ve Bilişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti., uzun yıllardır ağ (network) ve sistem yönetimi üzerine faaliyet gösteren bir bilişim firmasıdır. Birçok ağ ürününün bölgesel bayiliklerini yürüten firmamız, bu alandaki sertifikalı ve uzman kadrosuyla; projelendirme, danışmanlık ve kurumsal eğitim hizmetleri vermektedir.

WatchGuard markasının Expert Partner (Uzman Çözüm Ortağı) unvanıyla çalışmalarını yürüten firmamız, teknik ve satış sertifikalı personelleriyle, WatchGuard’ın ürün yelpazesindeki tüm ürünleri için kalite standartları çerçevesinde 7/24 teknik destek ve satış hizmetleri sunmaktadır.

WatchGuard ürünleri konusunda birçok kamu ve özel kuruluş referansına sahip olan firmamız, kurumların network alt yapısı için 5651 yasasına paralel olarak loglama ve güvenlik çözümleri sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

watchguard firewall, watchguard firebox, watchguard utm, watchguard xtm, watchguard bayi, watchguard fiyat, watchguard turkey, watchguard türkiye, firewall cihazları, firewall ürünleri, firewall markaları, firewall çözümleri

# # # # #


Benzer Firmalar