Anasayfa » Muhtelif hizmetler » ANKARA Muhtelif hizmetler » ankara birlik nakliyat

ankara birlik nakliyat


meşrutiyet cad.14/23 kızılay / ankara

Telefon1: 0312 419 30 03

Telefon2: 417 0908

Fax: 419 0907

Web: www.ankarabirliknakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BİREYSEL, KURUMSAL VE PROFESYONEL HİZMETLER
Ankara Birlik Nakliyat sunduğu Evden eve Nakliyat – Proje ba-zında Resmi Kurum Taşımacılığı - Ofisten Ofise nakliyat – Parsiyel taşımacılık – Değerli antika eşya taşıma – Piyano nakliyesi – Çeşitli ağırlık ve ölçülerde para kasası nakliyesi, Depolama hizmetleri gibi başarının sürekliliği’ni çalışmaların’da güvenirlilik ve kalitesini, müşteri memnuniyetini başarısının teminatı olarak görmektedir.
Firmamız bu nedenle hizmetlerini uygulamada çevre sğlık şartlarına uygun çalışmakla birlikte kalite ve güvenlik ile ilgili yasal mevzuatlara uymayı da ilke olarak kabul etmiştir.
En önemli hedefimiz sorunlar olşup kanserleşmeden önlemini almamızdır.Firmamızın Evden Eve Nakliye için kurduğu sistemin sürekli iyileştirilmesi ve hizmet kalitesini yükselterek çalışmayı prensip olarak kabul etmiştir.
Evden Eve Kargo faaliyetlerimizi gerçekleştirirken emanet edilen ürün ve bilginin yüksek değerinin bilinciyle hareket ederek güvenlik ile bütünlüğü’nü korumak ve tüm önlemleri almak konusunda en iyi ortamı oluşturmayı taahhüt ederiz.
Evden Eve Taşımacılık faaliyetlerinde çevre, güvenlik ve sağlık ile ilgili beklentilerinizi karşılamak, nakliye yaparken de bizden kaynak-lanan çevre etkinliklerini en düşük seviyeye indirmek (gürültü ve çev-re kirliliği) ve kaynaklarımızı etkin kullanarak gelecek nesillere ekolo-jik çevre bırakmak hedef ve amacımızdır.
İnsan kaynağını en önemli unsur ve değer olarak görmekteyiz. Evden Eve nakliyat nedeni ile iş güvenliği ve işçi sağlığı kurallarına uymayı, teknolojik yenilikleri takip ederek gerekli yatırımları yapmayı eğitimlerle iç iletişimi geliştirmek te amacımızdır.






Ürün ve Hizmetler


EVDEN EVE

Ankara evden eve firmaları olarak iyi ile kötüyü birbirinden ayıra-bilmeniz siz değerli müşterileri-mizin tamamen sağ duyusuna bağlıdır. İşini iyi yapan ve prensipleri olan firma üstlendiği görevi müşteri ile ilk temasından başlayıp eşyanın gideceği noktaya kadar (expertiz + ambalaj + Hamaliye + nakliyat + iletişim + yol sigortası ) hizmet kalitesindeki başarıyı yakalayabilen, verdiği sözleri yerine getirebilen kurumsallaşmış firmalardır. Bu kadar düzensiz kaos ortamı’ nın içerisinde kalitesinden ödün vermeyen firmalar az da olsa vardır. Bunları ayırt edebilmeniz ve haksız kazancı önleyebilmeniz için dikkat edilesi gereken hususlar aşağı-da sıralanmış’ tır.

1- Taşıma yaptıracağınız firmadan mümkün olduğunca expertiz hizmeti alınız.
2- Belgelerin olup olmadığından emin olun. Zira kontraller sıklaştırılmış ve cezalar çok yüksektir. eşyalar araç üzrindeyken yakalama durumunda masrafınız iki katına çıkacaktır. ( K-3 belgesi, Vergi kaydı, Sanayi odası belgesi.)
3- Firma sahipleri ile direkt görüşebilme ve onları tanıma imkanı yaratın.
4- Firmanın faaliyet gösterdiği büro veya garajını mutlaka ziyaret edin.
5- Şehirler arası taşımalarda yol sigortası poliçelerini araba yola çıkmadan mutlaka isteyin, internetten sorgulayın. ( sahte poliçe ile kandırılmanızı önleyin, zira kaza olduğunda eliniz boşa çıkacaktır.)
6- Ffirma’ lardan ucuz nakliye fiyatı almanızın kaliteli hizmet alacağınız anlamına gelmediğini bilin’iz.
7- Firma ile yaptığınız görüşmede size taahhüt edilen personel adedi ve ambalaj malzemelerini gör-meden işe başlatmayın.
8- Çalışmaya başlayan personelin yeterliliğinden emin olun, işi bilmiyorlarsa çalışmayı durdurmak hakkınız olduğunu bilin.
9- Evinizdeki bütün eşyalarınız’ın evin dışına çıkmadan ambalaj yapılmasını sağlayın. Zira; eşya zarar alacaksa taşınırken ya da kamyona istif yapılırken doğan zafiyetten zarar görür.
10- Nakliyat esnasında gerekli olan battaniye adedi normal standartlarda 2+1 ev için en az 65 adet, 3+1 ev için en az 75 adet 4+1 ev için ev az 90 ile 100 adet arası battaniye gerektiğini biliniz. Eşyalarınızın zarar görmemesi için gerekirse üşenmeden sayın ve battaniye’ lerin temizliği’ nden emin olun.

#ankara nakliyat-ankara nakliye #ankara evden eve #ankara taşımacılık #ankara evden eve kargo #asansörlü taşımacılık


Benzer Firmalar