Anasayfa » Lastik sanayi » ANKARA Lastik sanayi » EMEK LASTİK TİCARET

EMEK LASTİK TİCARET


spor park sok.no:20 anıttepe ankara

Telefon1: 0 312 231 86 48

Telefon2: 0 532 510 35 88

Fax: 0 312 231 86 49

Web: www.lastik06.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:19 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:avrupa ithalat ihracat

1974 yılında EMEK LASTİK TİCARETİ Mimar Nuh GÜNGÖR tarafından Emek Mahallesi`nde kurulmuş olan firmamız 2002 yılında da Anıttepe Şubesi`ni açarak ultra yüksek performans 4x4 ve otomobil lastiklerinde sektörde söz sahibi olmuştur.

2005 yılından itibaren Borusan Oto BMW Esenboğa Şubesi`nde sektördeki bilgi birikimleriyle hizmetine devam etmektedir. Diğer marka araçlarının yetkili otomobil servislerinde de tedarikçi olarak hizmet vermektedir.

2010 yılında Lastik06.com müşterilerine internet üzerinden en güvenli ve en kolay alışverişi sunmak amacı ile kuruldu. Sektördeki uzun yıllara dayanan deneyim ve tecrübemiz ile tartışmasız Türkiye`nin en geniş ürün yelpazesine ve en uygun fiyatlara Lastik06.com sayesinde ulaşabilirsiniz.

Amacımız müşterilerimize daha iyi bir hizmet sağlamak amacı ile lastik üreticilerinin sıklıkla değiştirdikleri modelleri ilk olarak cazip fiyatlarla sizlere sunmaktır.

Müşteri memnuniyetinin her zaman ön planda olduğu Lastik06.com ` da dünya lastik pazarının önde gelen markaları olan MICHELIN , GOODYEAR , BRIDGESTONE , DUNLOP , PIRELLI , CONTINENTAL başta olmak üzere birçok seçkin markanın ürünlerine ulaşabilirsiniz. Lastik06.com bünyesinde tanınmış akü ve kar paleti markalarının ürünlerine de uygun fiyatlar ve cazip ödeme koşulları ile erişmeniz mümkündür.


Ürün ve Hizmetler

otomotiv lastik markaları mıchelın goodyear brigestone lassa pirelli dunlop fulda kumho marshall 4x4 lastiklerini en uygun lastik fiyatlarını bulabileceğiniz kampanyalı lastik ürünlerini bulabileceğiniz güvenli lastik satış sitesidir.en ucuz lastik, en kaliteli lastik, ankara lastik, lastik fiyatları, lastik, lastik fiyatları ankara,

#lastik #lastik fiyatları #lastik fiyatları ankara #ankara lastik #en uygun lastik fiyat


Benzer Firmalar