Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » İSTANBUL Ambalaj Genel » EYLÜL AMBALAJ OLUKLU MUKAVVA SAN.TİC.LTD.ŞTİ

EYLÜL AMBALAJ OLUKLU MUKAVVA SAN.TİC.LTD.ŞTİ


Atatürk Mah.Yunus Emre Cad.Arslan Sok.No:6 İkitelli-K.Çekmece/İSTANBUL

Telefon1: 0 212 696 30 30

Telefon2:

Fax: 0 212 696 99 41

Web: www.koli.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda

Firmamız 1990 Yılında Eminönü süleymaniyede kurulmuş bir aile şirketidir, küçük bir aile işletmesi olarak ambalaj malzemeleri alım satımı ile girmiş olduğumuz ambalaj sektörüne yön veren firmalar arasında olmamız bize güvenen siz saygıdeğer dost ve müşterilerimiz sayesinde gerçekleşmiştir.

Firmamız ilk kurulduğu zamanlkardaki gibi aynı şekilde koli, kutu, safya, ondüle ve oluklu mukavva satışı yaparken kendi ürünlerimizi kendimiz üretelim sloganıyla üretim yapmak için çalışmalara başlanmıştır, bu sebeple 1993 yılının eylül ayında Eylül Oluklu Mukavva Ve Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti. Kurulmuştur, üretim yeri olarak bir çok farklı noktada araştırmalar yapılmış fakat netice olarak üretim yeri stratejik bir nokta olması ve sanayi bölgesi olması münasebetiyle ikitelli olarak karar verilmiş ve aynı yıl ikitelli de fabrika binası satın alınmıştır, aynı yıl oluklu mukavva hattı satın alınmış ve üretime başlanmıştır, şirketin genel merkezi halen olduğu gibi süleymaniyede turulup, aynı zamanda burada ürün satışı yapılırken üretime ikitellide devam edilmiştir, ilerleyen yıllarda tekstil piyasasının hareketlenmesi Laleli ve Beyazıtta şubeler açmamıza vesile olmuştur, satış yerleri bu sayede 3`e çıkarılmıştır, bunların haricinde fabrikada her yıl modernizasyonlar yapılmış ve 2003 yılında model olarak biraz eskimiş olan manuel ayarlı slotter makinası satılmış onun yerine full otomatik 3 renk slotter ve baskı üniteleri dahil edilmiştir, bunun yanı sıra tambur baskı ünitesi, vargel ve otomatik yapıştırma dikme makinaları da satın alınıp üretim hattına entegre edilmiş, globalleşen ve sürekli rekabet ortamı oluşan piyasada rekabet ve üretim gücümüz artırılmıştır, 2009 yılında yeniden revizyona giren fabrikamız gerek makinalar olsun ve gerekse sosyal yaşam ve idari büro yerleri olsun yeniden dekore edilmiş ve yeniden dizayn edilmiştir.


Eylül Oluklu Mukavva Ve Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti. olarak siz saygıdeğer müşterilerimize 2850m2 kapalı alanda hizmet vermekten ve ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmaktan kıvanç duyarız.


Ürün ve Hizmetler

Her türlü ebatta baskısız-baskılı koli imalatı ve satışı yapmaktayız.KOLİ, AMBALAJ, KUTU, ONDÜLİN, MUKAVVA,

#koli #ambalaj #kutu, paket #oluklu mukavva #karton, ondülin


Benzer Firmalar