Her MEVSİM HALI YIKAMA


urla 4 yol kavşağı

Telefon1: 232 754 25 83

Telefon2: 232 277 31 78

Fax: 232 239 02 65

Web: www.akalitehaliyikama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Halılarınızın temizliği için göstermiş olduğunuz özeni ve bu özenin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Sağlıklı bir yaşamın temel şartı bilimsel temizliktir. Yaşadığınız her yerin temiz , bakımlı,dezenfekte edilmiş ve olabildiğince hijyenik olması çağımızın gereğidir.

A Kalite Halı Yıkama olarak teknolojik ekipmanlarımız ve uzman personellerimizle halılarınızın ilk günkü kadar temiz olması için hizmet vermekteyiz. Kuruluş aşamasından beri müşteri memnuniyetine önem veren firmamızın prensibi verdiği hizmeti herhangi bir firma tarafından daha mükemmeli yapılamayacak kalitede yapmak ve aynı kalite paralelinde hizmet veren firmalar arasında en uygun fiyatlarla hizmet sunmaktır.


Ürün ve Hizmetler

Koltuklarınız yıkama işlemi başlamadan önce lekeleri tespit edilir ve lekeler üzerinde çalışılır. Vakum makinası ile koltuklar vakumlanarak tozdan arındırılır. Tozdan arındırılan koltuk özel leke çıkarıcı karışımları ve şampuanları kullanılarak köpüklenir. Köpüklenen koltuk kiri ve lekesinden arındırılana kadar ovulur. Tekrar vakum makinası ile köpük vakumlanıp köpüğü alınır. Son olarak havalandırılarak parfümlenip kurumaya bırakılır. Kuruma süresi koltuğunuzun kumaş cinsine göre farklılık gösterebilir.


Firmamız aynı zamanda Battaniye ve Yorgan yıkama hizmetide vermektedir. Yorgan ve Battaniyeleriniz sanayi tipi özel yıkama makinalarında yıkanmaktadır.

#güzelbahce hali yikama #cesmealti hali yikama #urla hali yikama #zeytinalani hali yikama #iskele hali yikama


Benzer Firmalar