Anasayfa » Lastik ve kauçuk » Lastik sanayi » İSTANBUL Lastik ve kauçuk » GÜÇLÜ KAUÇUK GERİ DÖNÜŞÜM

GÜÇLÜ KAUÇUK GERİ DÖNÜŞÜM


Samandırayolu Cad. No:11 Büyükbakkalköy Maltepe

Telefon1: 0216 311 83 80

Telefon2:

Fax: 0216 311 83 81

Web: www.guclugeridonusum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:-Malezya -Hindistan -USA

1976 yılında kurulan 33 yıldır iş dünyasında faaliyette olan GÜÇLÜ firmamız,2007 yılında itibaren ikinci kuşak yönetiminde faaliyet konusu kauçuk geri dönüşümü olarak değiştirildikten sonra yılların bilgi ve tecrübesiyle ülke ekonomisine katma değer sağlamaktadır.
Yıllık 2100 ton(kauçuk ve metalli kauçuk atık) kapasitesi ile kauçuk ve mamüllerini geri dönüştüren firmamız konusunda ileri ve yüksek teknolojileri kullanmaktadır.

Vizyonumuz:Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek kendimizi sürekli geliştirmek ve müşterilere beklentilerinin üzerinde kaliteli hizmet ve ürün sunarak kauçuk sektöründe ismini duyurmuş firmalar arasında yer almaktır

Misyonumuz:Ürünlerimiz,çözümlerimiz ve kalitemizle müşterilerin beklentilerini karşılayarak firmamızın değerini arttırmak.


Ürün ve Hizmetler

-Kauçuk Hamur:-Nitril Kauçuk(NBR)-Tabi Kauçuk(NR)-Etilen Propilen Kauçuk(EPM, EPDM)-Neopren Kauçuk(CR)-Floroelastomer Kauçuk(FKM, VİTON)-Silikon Kauçuk(MQ, VMQ, PVMQ)-Etilen Akrilik Kauçuk(AEM) -Kauçuk Geri Dönüşümü Hakkında Bilgi: Volkanize olmamış imalat atıkları kendi arasında sınıflara ayrıldıktan sonra tekrar imalatta kul-lanılabilir hale getirilmesi işlemidir.İmalat atıklarının volkanize olmamış kısmı hamur makinası ve kalenderden geçirilerek tekrar kullanılacak hale dönüşür. Elde edilen hammadde orta ölçekli imalathaneler için rekabet şansı yaratıp ülke ekonomisine katma değer sağlamaktadır.

#Kauçuk #Kauçuk Hamur #Kauçuk Hammadde #Güçlü Kauçuk #Kauçuk Satıcıları


Benzer Firmalar