Anasayfa » Turizm » ANKARA Turizm » ETS TUR ANKARA-F1 TURİZM

ETS TUR ANKARA-F1 TURİZM


HOŞDERE CADDESİ 138/D ÇANKAYA ANKARA

Telefon1: 0312 442 62 42

Telefon2: 0312 440 00 12

Fax: 0312 4439 31 53

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
2008 yılında faaliyete başlayan acentamız; yurt içi ve yurt dışı otel rezervasyonları, tüm havayolları uçak bileti, tur ve kongre organizasyonu ve araç kiralama departmanlarında çalışan uzman kadrosu ile turizm sektöründe emin adımlarla ilerlemektedir.

İlkemiz; amatör ruhla çalışırken, profesyonel anlayış, küresel bir bakış açısı ve iş disiplini ile içinde bulunduğumuz hizmet sektörünü Dünya standartlarında, daha da ileriye götürmektir

HİZMETLERİMİZ
Personelimiz; kendi alanında uzmanlaşmış, yıllardır turizm sektöründe olan ve hizmet kalitesinin müşteri memnuniyeti ile birlikte artacağına inanmış, deneyimli ve dinamik çalışanlardan oluşmaktadır.


Turizm Bakanlığı’na bağlı, TÜRSAB üyesi seyahat acentamız da YURTİÇİ i uçuşlarda THY, Anadolu Jet, Atlas jet ve Pegasus Air biletleri yurtdışı uçuşlarda ise 70’den fazla havayolunun uçak bileti rezervasyon ve satış işlemlerini yürütmekteyiz.

Ticari firmalara ve kurumlara özel olarak uyguladığımız indirimlerimizle hem en uygun fiyatlı uçak biletlerini araştırma yapmaksızın acentamızdan temin edebilir hem de uçak biletinin yanı sıra havalimanı transferi, otel rezervasyonları, vize dosyanızın takibi ve araç kiralama hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz.

OTO KİRALAMA
* Özel geziler, sanatsal geziler, sportif geziler, kültür geziler ve turistik amaçlı yöresel ve çevre gezilerine ulaşım hizmeti

* Şoförlü ve Şoförsüz
* Kiralık araç hizmeti (günlük, haftalık, aylık)

* Minibüs, midibüs ve otobüs

* Binek otomobiller

* V.I.P. lüks araçlar ile Havaalanı transferleri.

VİZE DANIŞMANLIĞI

TÜM TİCARİ, TURİST ve ÖĞRENCİ VİZELERİNİZİ Türkiye’nin neresinde olursanız olun, her ne ülke olursa olsun, vizenizi biz alıyoruz ve adresinize yolluyoruz. Hem de ofisimize gelmenize bile gerek kalmadan. Sizde hiç strese girmeden bizim profesyonel yardımımızla rahatça vize alabilmenin huzurunu yaşayın.

UÇAK BİLETİ REZERVASYON VE SATIŞ İŞLEMİ

Firmanız tarafından alınan YURTİÇİ ve YURTDIŞI uçak biletlerinde; DIŞ HAT uçuşlarınızda (Yurtdışı çıkışlı biletlerde, Pegasos ve Atlas jet hariç ) indirim seçeneği uygulanacaktır.
Uçuş detaylarının acentamıza bildirilmesi ile alternatif birkaç havayolundan şirketinize teklif sunulacak ve seçiminiz doğrultusunda rezervasyon ve biletleme işlemi yapılacaktır.
Bilet kesimi sırasında ödeme kredi kartı ile yapılacaktır.
(0312) 442 6 242
















OTEL REZERVASYONLARI

ETSTUR ve DİDİMTUR satışı yapılan acentamız yurtiçinde ve yurtdışında anlaşmalı olduğumuz tur operatörleri aracılığıyla, talepleriniz doğrultusunda, size en uygun otel rezervasyonu aksaksız bir şekilde organize edilecektir.

İndirimlerimizden yararlanmak ve hizmetlerimizle ilgili daha detaylı bilgi almak için lütfen müşteri temsilcilerimizle irtibat kurunuz.

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN;
(0312) 442 6 242


Ürün ve Hizmetler


VOYAGE HOTEL
VOYAGE VOYAGE HOTEL VOYAGE BELEK VOYAGE SORGUN VOYAGE BODRUM VOYAGE TORBA VOYAGE TÜRKBÜKÜ BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN: (0312)442 6 242 ETS TUR YETKİLİ SATIŞ ACENTASI - F1 TURİZM HOŞDERE CADDESİ 138/D ÇANKAYA ANKARA
ets tur, ets tur ankara, uçak, uçak bileti, uçak bileti ankara, tur, otel, erken rezervasyon, antalya otel, rezervasyon ve bilet, kongre , vize danışmanlığı, organizasyon, araç kiralama, rent a car, oto kiralama, voyage, voyage hotel, ucuz uçak bileti, havaalanı transfer, vize, vize danışmanlığı, vize danışmanlığı ankara

#ets,ets tur, etstur,etstur acentası,etstur yetkili #ets,ets tur, etstur,etstur acentası,etstur yetkili #ets,ets tur, etstur,etstur acentası,etstur yetkili #ets,ets tur, etstur,etstur acentası,etstur yetkili #ets,ets tur, etstur,etstur acentası,etstur yetkili


Benzer Firmalar