Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik Genel » iDEAL YAPI ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT

iDEAL YAPI ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT


Bankalar Cad. Yanıkkapı Sok.No:25/30-31 Karaköy/Beyoğlu

Telefon1: 02122552119

Telefon2:

Fax: 02122552126

Web: www.idealyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

15 yıllık deneyime sahip bir ekip iDEALYAPI çatısının altında bir araya geldi. İnşaat sektörüne 2007 yılında giriş yapan iDEALYAPI Elektrik İnşaat Taahhüt Tic. Ltd. Şti. faaliyetlerine kurulduğu günden bu güne hızla devam ediyor.

Pek çok önemli projeyi gerçekleştiren iDEALYAPI’nın, imzasını attığı her projede sloganı olan ‘iDEALYAPI ile ideal çözümler’ prensibine bağlı kaldığını görebilirsiniz.

Önemli olanın siz, müşterilerinin talepleri ile mantıksal doğruların en ideal biçimde harmanlanarak uygulanması olduğuna inanan iDEALYAPI, projeleri her biri alanında uzman çalışanlarıyla gerçekleştiriyor. Sunduğu hizmetlerin sonuna kadar arkasında duran müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firma, tamamladığı her bir projenin ardından müşterilerini yalnız bırakmıyor. Her türlü desteği vermeye devam ediyor.


Ürün ve Hizmetler

* PROJE* AG VE KOMPANZE PANO SİSTEMLERİ* JENERATÖR, UPS SİSTEMLERİ* AYDINLATMA VE KUVVET DAĞITIM SİSTEMLERİ* AYDINLATMA ARMATÜRLERİ* CCTV VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ * YANGIN ALARM SİSTEMLERİ * MÜZİK VE ANONS SİSTEMLERİ* TELEFON DAĞITIM SİSTEMLERİ * MERKEZİ ANTEN VE TV DAĞITIM SİSTEMLERİ * PARATONER VE TOPRAKLAMA SİSTEMLERİ* BİLGİSAYAR DAĞITIM SİSTEMLERİ * ÖZEL SES VE IŞIK SİSTEMLERİ

#Elektrik -Bilgisayar #AG Pano -Kompanzasyon #Bilgisayar -Telefon #Cctv - Yangın Alarm #İnşaat- Tadilat


Benzer Firmalar