Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Emlak işleri » PROJE BEYAZ DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.

PROJE BEYAZ DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.


Çavuşbaşı Cad. Mimar Sinan Mah. Ethem Sk. No:13/1 Çekmeköy İst.

Telefon1: 0216 640 02 22

Telefon2: 0216 640 02 25

Fax: 0216 640 02 27

Web: www.projebeyaz.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:40
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gayrimenkul dediğin koskocaman bir dünya.
Bunun dairesi, apartmanı, sitesi, plazası, homeoffice var. Apartmanın havuzlusu, bahçelisi, güvenliklisi, kameralısı, dairenin şöminelisi, doğalgazlısı, manzaralı olanı, güneş enerjisiyle ısıtılanı var. Sıcak bir yuva amaçlı kullanılmak isteneni ticari amaçlı kullanılmak isteneni var. Çok yatak odalısı az yatak odalısı, iki katlısı, üç katlısı merkeze yakın olanı, spor salonunda forma sokanı, saunada ter attıranı var. Betonarmeler size uymuyorsa bomboş arsalar da var hem de hisseli, imarlı ve iskanlı olanları bile var.
Yani İstanbul’da seçim çok önemli olan nasıl karar vereceğiniz. En kolayı siz bize gelin ister alın ister satın bir uzmanla bin alternatif sunalım.


Ürün ve Hizmetler

ÇEKMEKÖY, EMLAK, SATILIK, KİRALIK DAİRE, VİLLA, PLAZA, DÜKKAN, ÇEKMEKÖY EKŞİOĞLU BEŞYILDIZ, İDEALİSTKENT, CARPE DİEM, DAP PREMİUM, ELTES GÜNEŞİ, EVİDEA, KORU PARK, TERRA PORTİA, VİLLA BELDE, BEŞİKTAŞ AKARETLER, RESİDENCES, ESENTEPE ASTORIA KEMPINSKİ, DORA PARK, EKŞİOĞLU ONUR SİTESİ, ALTIN KOZA, ÇEKMEKÖY ÇAM EVLERİ, AĞAOĞLU MY VİLLAGE, DAP SPACECENTER DAP VİLLAGE, ÖZDORUK KONAKLARI, PARK VERDE, ZİN D KONAKLARI, ALİCE VİLLAGE, ARDENYA PARK, MEŞELİ PARK, RAPSODİ, AKKENT, ARMONİ, BAHAR EVLERİ, TAŞDELEN MEGA KENT

#ÇEKMEKÖY, Emlak, Satılık, Kiralık, Daire Dükkan Vi # # # #


Benzer Firmalar