BRITISH EUROLANG


Caferağa Mah. Mühürdar Cad. Dumlupınar Sok. No:27-1 Kadıköy

Telefon1: 2165508782

Telefon2: 2165508784

Fax: 2165508783

Web: www.britisheurolang.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BRITISH EUROLANG European Language & Toefl Center; eksikliği yaşanan DOĞRU DİL EĞİTİMİ`ni siz yabancı dil eğitimi almayı planlayan tüm öğrenci adaylarımıza yaşatmak için Avrupa ve Türkiye`deki yabancı dil eğitimlerini harmanlayarak 2007 yılında İstanbul`da eğitimlerine başlamak için kurulmuştur. Bu kuruluş döneminde Türkiye`de ve Avrupa`da dil eğitimi deneyimi olan ve bu öğrencilerine en iyi yansıtan eğitmenleri kadrosuna katmıştır.

Kuruluş amaçlarımız arasında da en önemli yeri tutan `tecrübe` ile kurumumuz, başta İngilizce olmak üzere Almanca, Rusça, İspanyolca ve Fransızca eğitimleri ve Toefl, Toeic, Ielts, BULATS, Proficiency ve Kpds sınav hazırlık programları vermektedir. İstanbul da Kadıköy merkezli eğitim vermekte olan kurumumuz şu ana kadar Tüm İstanbul ve Çevresinden birçok öğrenci mezun vermiştir. BRITISH EUROLANG European Language & Toefl Center duyarlılık ve sorumluluk bilinciyle en kaliteli hizmeti siz değerli öğrenci adaylarımıza en uyguna sunmayı ilke edinmiştir.

BRITISH EUROLANG olarak bir şeyin farkındayız ki bu Yabancı dil eğitim sistemlerindeki değişim! Bu anlamda eğitim verdiğimiz tüm sınıf ortamlarını teknolojinin gelişmeleri doğrultusunda sürekli yeniliyor, eğitim kalitesini arttırmak için verimli bir eğitim ortamı sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca eğitmenlerimizi çağın gerektirdiği öğretme metotları üzerine sürekli bilgilendiriyor gerek klasik gerekse teknolojik öğrenme metotlarını eğitim sistemimiz içerisinde kullanıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

İngilizce
Almanca
Rusça
İspanyolca
Fransızca
Toefl
Ielts
Kpds
Üds
Proficiency
Bulats

#İngilizce, Almanca, #Rusça, İspanyolca #Fransızca, Toefl, #Ielts, Kpds #Üds, Bulats


Benzer Firmalar