PAREX GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ


İsmet Paşa Mahallesi Yeni Hükümet Caddesi Turan Tekçiçek İşmerkezi Kat:3 No: 18 (Bayındırlık Müdürlüğü Karşısı)

Telefon1: +90 (344) 22 118 18

Telefon2:

Fax:

Web: www.parexguvenlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PAREX GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ , ülkemizde yeni gelişen pazarlardan biri olan güvenlik pazarında kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışını kendine ilke olarak benimsemiş , genç ve dinamik kadrosu , profesyonel bakış açısı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile kısa zamanda büyük yol kat etmiş , kazan-kazan felsefesinin doğruluğuna inanan ve iş ortağı olarak gördüğü müşterileri ile birlikte daha da büyümeyi hedefleyen genç ve dinamik bir güvenlik firmasıyız.
Güvenlik sistemlerinizin keşif ve projelendirilmesi aşamasından başlayarak, sistemin kurulup teslim edilmesine kadar geçen süreçte en kaliteli ve sorunsuz hizmeti verebilmek için çalışmaktayız.
Ev ve küçük işyerlerinden, kurumsal büyük ölçekte uygulamasını yaptığımız güvenlik sistemlerinin sorunsuz olarak çalışması için 7 gün 24 saat kesintisiz teknik destek hizmeti vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

kamera sistemleri, alarm sistemleri, personel takip sistemleri, tur kontrol sistemleri, elektrik tasarruf cihazları konusunda hizmetinizdeyiz.

#kamera sistemleri,alarm sistemleri #personel takip sistemleri,tur kontrol sistemleri #personel takip sistemleri,tur kontrol sistemleri #alarm,kamera #


Benzer Firmalar