Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » ANTALYA İzolasyon » Doğa Endüstriyel Epoksi Boya İzolasyon- endüstriyel zemin kaplamaları

Doğa Endüstriyel Epoksi Boya İzolasyon- endüstriyel zemin kaplamaları


Dutlu Bahçe Mah.744 Sok.No :27/1-2C

Telefon1: 0242 345 02 78

Telefon2: 0532 263 15 62

Fax: 0242 345 02 79

Web: www.dogaendustri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Rusya

Doğa Endüstriyel Ltd.Şti. 2002 yılında Antalya'da kurulmuştur.Şirketimiz bünyesinde uzmanlaştırdığı personeliyle endüstriyel(epoksi,poliüretan)zeminler,küvet boyama,su,ses,ısı,izolasyonları konusunda Türkiye genelinde iş yapmaktayız.
Sürekli gelişimi ve değişimi hedefleyerek kaliteli bir hizmet anlayışı geliştirip tüm müşterilerinin firmaya olan güvenlerini sürekli kılmak ve verdiğimiz hizmetleri daha da iyileştirmeye çalışmak her zaman birinci hedefimizdir.
Siz müşterilerimize hizmet verirken gereken tüm şartlara uymak,beklentilerinize en uygun çözümler üreterek memnuniyetinizi en üst seviyede tutmak yaptığımız işlerde mümkün olduğu kadar çevre dostu malzemeler kullanmak,söz verdiğimiz işleri zamanında tesli etmek, standartlara uygun olarak çalışmak ve yine bu doğrultuda görevleri tamamlamak, iş güvenliğini en önemli kılmak ve geliştirmek kalite politikamızdır.


Ürün ve Hizmetler

endüstriyel (epoksi, poliüretan )zeminkaplamaları ve boyalar , su, ses, ısı yalıtımı, havuz kenar kaydırmazlığı, küvet boyama, çelik boyaları ve kumlama

# # # # #


Benzer Firmalar