Anasayfa » Enerji sektörü » İZMİR Enerji sektörü » Küçük Makina Enerji Mühendislik Nakliyat İnşaat San. ve Tic. A.Ş

Küçük Makina Enerji Mühendislik Nakliyat İnşaat San. ve Tic. A.Ş


Yeşillik Cad. No:261 Karabağlar /İZMİR /TÜRKİYE

Telefon1: 902322533538

Telefon2: 902322533539

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:49 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İzmir'de yerleşik, merkez ve 2500 m2 kapalı alan üretim tesislerinde faaliyet göstermektedir. 1990 yılından beri deneyimi ve kalitesinden ödün vermeyen anlayışı ile Madencilik Sektörüne Zenginleştirme tesisleri ve ekipman konusunda hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bugüne dek, bilgiye pay verme prensibi ile bir aile gibi genişleyen firmamız,özellikle kömür zenginleştirmesi konusunda uzmanlaşmış ve sektörün yurtdışına bağımlılığını ortadan kaldırmıştır. Yurtdışına bağımlılığın kalkması, üreticilerin yatırım maliyetlerini çok büyük oranda azaltmış, aynı zamanda ülkemize döviz kazandırıcı faaliyette bulunmuştur.

Küçük Makina, kendi teknolojisi ile geliştirdiği ürünlerini yine kendi markası ile Türkiye ve Dünya'ya pazarlamaktadır. A'dan Z'ye lavvar kömürün zenginleştirilmesi konusunda üreticinin ihtiyacına ve kapasitesine göre projeler hazırlayıp anahtar teslimi kömür yıkama ve torbalama tesisleri kurmaktadır.

Türkiye'de birçok ilde,Soma (Manisa), Dodurga (Çorum), Zonguldak, İstanbul, Suluova (Amasya), Söke (Aydın), Salihli(Manisa).... gibi, mevcut çalışan imalatı tarafımızdan yapılmış tesislerimiz vardır. Ayrıca Rusya ve İran'da iki adet tesis imalatı yapılıp devreye sokulmuştur.

Kaliteyi her yönüyle ilke edinen, kurulduğu günden bugüne kadar birçok başarıya imza atmış,yenilikçi,üretici,destekçi kimliği taşıyan firmamız hakkında detaylı tüm bilgilere web sayfamızdan ulaşabileceksiniz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar