REAL YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI


Teyyareci Fehmi Sok. no : 34 1. Kat Osmanbey / ŞİŞLİ

Telefon1: 0212 343 56 34

Telefon2:

Fax: 0212 343 52 19

Web: www.realegitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TANITIM YAZISI
Real Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, merkezi İstanbul’da bulunan, uzmanlık alanı yurtdışı eğitim olan ve öğrenci gönderdiği ülkelerde temsilciliği bulunan bir yurtdışı eğitim acentesidir.
Real Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, öğrenci adaylarına, Amerika, Avustralya, İngiltere, Malta,Yeni Zelanda ve Kanada’da her bütçeye ve kişiye uygun okul seçenekleri sunmaktadır. Yurt dışına Eğitim amaçlı gitmek isteyen herkesin hiçbir danışmanlık ücreti ödemeden, sadece başvurmak istedikleri eğitim kurumunun masraflarını karşılayarak yurtdışında eğitim almasını garanti eder. Öğrencilere, dünyanın en seçkin eğitim kurumlarında en cazip fiyat garantisiyle eğitim alternatifleri sunmaktadır.
Real Eğitim ücretsiz danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra birçok acentenin ücretli yaptığı birçok hizmeti(Ücretsiz havaalanı transferleri, ücretsiz konaklama ayarlama, ekonomik uçak bileti organizasyonu, tüm eğitim boyunca ücretsiz danışmanlık ve rehberlik, vb) ücretsiz sunmaktadır.
Real Yurtdışı Eğitim’in ücretsiz danışmanlık hizmetleri, vize alınmasından sonra da devam etmektedir. Yurt dışında bulunan temsilcilerimiz aracılığıyla, gidilen ülkeye ait yerine getirmeniz gereken tüm prosedürlerde ve bilmeniz gereken tüm detaylar konusunda ( sağlık sigortası, ekonomik ulaşım ve alışveriş, iş bulma ) size yardımcı oluyoruz. Öğrencinin ihtiyaç duyacağı her tür kültürel ve ekonomik bilgi kendisine anlatılmaktadır. Öğrenci, yurtdışında eğitimine devam etme kararı alırsa okul konusunda ve vize uzatımı konusunda da bizden destek alabilmektedir.

Dünyanın en seçkin dil okullarıyla çalışmakta olan Real Yurtdışı Eğitim, başarılı bir kariyere başlamanız için en büyük engellerden biri olan İngilizceyi sizin için problem olmaktan çıkaracaktır.
-Dil Okulları
-Diploma ve Sertifika Programları
-Üniversite lisans ve yüksek lisans programları
-Ücretli ve ücretsiz staj programları
Acentemizi tercih eden öğrenciler, eğitimleri süresince karşılaşabilecekleri her türlü sorunlarında, bize ya da yurtdışındaki temsilcilerimize telefon, e-mail ve msn vasıtasıyla kolayca ulaşabilmektedirler.
Hizmet verilen ülkeler: Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya, Malta, Yeni Zelanda

REAL YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
ADRES: Cumhuriyet Mah. Tayyareci Fehmi Sk. No:34
K:1 OSMANBEY-ŞİŞLİ/İSTANBUL
www.realegitim.com
E-posta:info@realegitim.com
TEL:0 212 343 56 34
FAX:0 212 343 52 19
GSM:0541 265 41 67



Ürün ve Hizmetler


#YURTDIŞI EĞİTİM #DİL OKULU #üniversite #AVUSTURALYA #KANADA


Benzer Firmalar