flyteknik


www.flyteknik.net

Telefon1: 0212 508 13 95

Telefon2:

Fax: 0212 508 13 95

Web: www.flyteknik.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Firmamız TSE belgelidir.Kombi-hidrofor-doğalgaz sobası v.b cihazların yetkili servisliğini yapmaktayız.Kombilere yılda bir kez bakım yapılmalıdır.Bacalı kombilerde mutlaka çelik baca kullanılmalıdır.Baymak-eca ve diğer markalar dahil pek çok kombiye teknik servis desteği sağlamaktayız.
Kombi su basıncı 1,5 bar olmalıdır. Hermetik kombilerde baca borusu %3 aşağı meyilli olması gerekmektedir.
İyi bir ısınma için kalorifer peteklerinin kimyasal ilaçlar ile temizlenmesi gerekmektedir. Kombiler uzun süre kullanılmadığında arızaya geçebilir, bu durumda cihazı resetlenemiz gerekecektir.

Kombi servis ve Hidrofor servisi olarak, dilediğiniz yanıtı telefon yada e-mail ile alabilirsiniz.Merak ettiklerinizi kombi arızaları linkinden ulaşabilirsiniz. Kombi tamiri, Hidrofor tamiri işlemleri (bir) yıl garantilidir.

Yoğuşmalı kombiler yönetmelik ve standartlara uygun montaj edilmelidir.Bölge yetkili servisinizin kombinizin tamirine yüksek maliyet çıkarması durumunda firmamızdan fiyat almadan işlem yaptırmamanızı öneririz.


Ürün ve Hizmetler

KOMBİ SEÇİMİ - Klima Seçimi

ECA SERVİS

BAYMAK SERVİS

KOMBİ SERVİSİ -Klima Servisi

KOMBİ BAKIMI -Klima Bakımı

KOMBİ ARIZALARI

Klima Servis

Klima Bakımı

Klima Arızaları

#Kombi Servisi , Klima Servisi #Kombi Arızalandı , Bakırköy Kombi Servisi #Esenler Kombi Servisi , Bağcılar Kombi Servisi #Bahçelievler Kombi Servisi , Klima Servisi #Kombi Klima Servisi , Kağıthane Kombi Servisi


Benzer Firmalar