ankara kombi merkez servisi


ankara/mrkez

Telefon1: 0312 434 00 74

Telefon2: 0533 544 99 00

Fax: 0312 434 00 75

Web: ankarakombimerkezservisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ankara kombi merkez servisi olarak zamanın ne kadar değerli olduğunun farkındayız. ANKARA genelindeki müşterilerimizin, teknik servis ihtiyacını gezici servis ekibimizle aynı günde karşılamaktayız. En hızlı ve güvenli uzman teknik kadromuzla tek hedefimiz müşteri memnuniyetini sağlamak. Servisimiz günden güne değişen teknolojik ekipmanları takip edrek, siz müşterilerimize en iyi hizmet verme çabasını göstermekte ve sorunsuz, uzun kullanımlı onarmalar gerçekleştirmektedir.

Sektörde öncü bir firmadan hizmet almanın ayrıcalığını yaşayın..

Yüksek kalite standartlarındaki yedek parça ve servisimizi 1 yıl garantili onarım ile 7 gün 24 saat hizmet verebilmenin grurunu yaşıyoruz.İşinizi şansa bırakmayın.


Ürün ve Hizmetler

kombi, klima, brulör, hidrofor, arıza, bakım, tamir, teknik, onarım, hizmet, servisi, servis, servisleri, ankara, çankaya, çayyolu, dikmen, balgat, yenimahalle, demetevler, ümitköy, gölbaşı, incek, esat, kavaklıdere, subayevleri, aydınlıkevler, altındağ, keçiören, mamak, sincan, batıkent, bahçelievler, beşevler, emek, incirli, akdere, küçükesat, tunalı, ulus, kızılay, sıhhıye, cebeci, kurtuluş, abidinpaşa, dikimevi, birlik, sancak, gop, ayrancı, alarko, baymak, demirdöküm, eca, ferroli, vaillant, auer, buderus, beretta, micra, protherm, vıesman, ariston, elco, ecostar, ecoflam, aırfel, , , , ,

#ankara,merkez #kombi,servisi, #alarko,baymak #demirdöküm,vaillant #arıza,bakım


Benzer Firmalar