RSV AJANS


GMK BULVARI 12/32 KIZILAY

Telefon1: 03124179955

Telefon2: 05418275983

Fax:

Web: www.rsvajans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:307 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:300
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güler yüzlü, profesyonel, kaliteli hizmeti kendine ilke edinen RSV Ajans; çalışkan, güler yüzlü, eğitimli ve disiplinli kadrosuyla fuar, kongre, organizasyon, seminer,Bando takımı,Orkestra takımı panel, açılış, tanıtım, turizm transfer, karşılama, güvenlik ve benzer birçok etkinlikte hizmet vermektedir.
RSV Ajans kadrosunun büyük çoğunluğu başta Hacettepe, Odtü ve Gazi Üniversitesi olmak üzere Türkiye’nin saygın üniversitelerinin öğrencilerinden oluşup, başarılı, eğitimli, güler yüzlü, bakımlı ve insan ilişkilerinde kabiliyetli profesyonellerden oluşmaktadır. Yabancı dil konusunda en donanımlı kadroya sahip olan ajansımız başta İngilizce olmak üzere, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Çinceyi çok iyi bilen kadrosuyla organizasyonlarınızda vazgeçilmeziniz olacaktır.

Çalışmalarınızda firmanızı mükemmel bir şekilde temsil edecek elemanlarımız, ofis dışı ( fuar, kongre, organizasyon, seminer, panel, açılış, tanıtım, karşılama, turizm transfer, güvenlik vs.) etkinliklerinizde ve ofis içi ( tele-marketing, veri girişi, zarflama, etiketleme, toplantı asistanlığı, tercümanlık vs.) etkinliklerinizde profesyonel ve şirketinize yakışır hizmet vermektedir.

RSV Ajans bünyesinde bulunan 300’ü aşkın host, hostes ve benzeri yardımcı elemanlar, işlerinizin tarzına uygun üniforma ve kıyafetleriyle uyumluluk ve takım çalışması politikamız çerçevesinde hizmet vermektedir.

Yüksek seviyede eğitimli ve deneyimli LİNA Ajans kadrosu, firmanızın prensipleri, hizmet anlayışı ve ürün/hizmetleriyle ilgili bilgilendirildiği sürece, firmanızın deneyimli bir çalışanından farkı olmadan hizmet verecektir.


Ürün ve Hizmetler

-STANT HOSTESİ TEMİNİ-HOST VE HOSTES TEMİNİ-BANDO TAKIMI-ORKESTRA TAKIMI-AÇILIŞ, FUAR VE ORGANİZASYON-MARKET AKTİVİTELERİ-REKLAM

#STAND HOSTESİ #AÇILIŞ FUAR ORGANİZASYON #MARKET AKTİVİTE #BANDO TAKIMI #ORKESTRA TAKIMI


Benzer Firmalar