Anasayfa » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat sanayi » Promekanik İnşaat Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ltd Şti

Promekanik İnşaat Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ltd Şti


Turan Güneş Bulvarı 509. Sokak 3/2 Yıldız Çankaya ANKARA

Telefon1: 03124397606

Telefon2: 03124397606

Fax: 03124397607

Web: www.promekanik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:48
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Best Havalandırma Klima Adına 1993 Yılında ANKARA’da Ömer TOSUN Tarafından Şahıs Firması Olarak Kurulduktan Sonra Firmamıza 2009 Yılında Makine Mühendisi Halil KALKAN ‘ın Katılımıyla Promekanik İnşaat Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirket Olarak Ticari Hayatına Yurt İçi ve Yurt Dışı Elit Projelerde Profesyonel Mekanik Tesisat Çözüm Ortaklığına Devam Etmektedir. Mekanik Tesisat Alanında Uzman Kadrosuyla, Sayısız Hastane, Otel, Sanayi Binası, Hizmet Binası, Spor Kompleksleri, Okullar, Öğrenci Yurt Binaları ve Askeri Tesis Projelerini Kaliteden Ödün Vermeksizin Maksimum Verim ve Minimum Yatırım Düşüncesini Prensip Olarak Kabul Etmektedir.
Uygun ve Zamanından Önce Bitirilmiş Olduğu Uygulamalarda Gerekli Tüm Ekipmanlar Tahsis Edilmiş ve “SMACNA” Standartlarında Yapılan Basınç Testlerinde İstenilen Kriterleri Yerine Getirmiştir. Ayrıca Son Yıllarda Ülkemizde Yoğun İlgi Gören Alüminyum Gofrajlı Hava Kanalı İTALYAN “P3 Ductal” Markasının Yetkili Satış ve Uygulama Bayiliğini Alarak Çözüm Ortakları Arasına Katmıştır. Elit Projelerinizin Profesyonel Mekanik Tesisat Çözümleri İçin Siz Değerli Müşterilerine En Kaliteli ve En Hızlı Hizmeti Sunmaktır.
Tel: 0312 439 76 06
Fax: 0312 439 76 07






























Ürün ve Hizmetler

Isıtma TesisatıSoğutma TesisatıHavalandırma TesisatıYangın Söndürme TesisatıBina OtomasyonuOtomatik Kontrol TesisatıAtık Su Artıma TesisleriHavuz TesisatıGüneş Enerjisi SistemleriAlüminyum Gofrajlı Poliüreten Havalandırma Kanalı

#Mekanik Tesisat #Isıtma Soğutma Havalandırma Tesisatı #Alüminyum Gofrajlı Poliüretan Havalandırma Kanalı # #


Benzer Firmalar