Romak Romork


8780/27 sokak no:18/2 Ata Sanayi Sitesi

Telefon1: 05365213602

Telefon2: 05324247323

Fax:

Web: www.romakromork.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA

Römork piyasasında güvenin adı olarak tanına RÖMAK RÖMORK, 1990’ların başından beri sunduğu geniş ve eksiksiz römork ve römork ekipmanları ürün paleti ile müşterilerinin tüm beklentilerini karşılamaktadır. Güvenlik ve dayanıklılıktan ödün vermeyen, yüksek konfor ve donanım seviyesine sahip RÖMAK RÖMORK, römork sektörünün her alanında hizmetinizdedir.

DÜŞÜK FİYATA ZENGİN DONANIM

Römorklarımız sıcak daldırma galvaniz işleminden geçiyor ve uzun yıllar tüm mevsimlere (dış etkilere) karşı dayanıklı, paslanmadan kullanım zevkini yaşatıyor. Römorklarımız özellik olarak müşterilerimizin en kolay ve en güvenilir şekilde yükünü hedefine ulaştırmasını sağlıyor. RÖMAK RÖMORK olarak ürünlerimizin dayanıklı ve kaliteli olmasının yanında, uygun fiyatıyla da müşterilerimiz için her zaman ilk seçenek. RÖMAK RÖMORK sizin için hem kolay, hem de ekonomik bir taşıma çözümü sunuyor.
BELGELENMİŞ KALİTE

RÖMAK RÖMORK, eğitimli ve deneyimli personeller tarafından, en gelişmiş üretim ekipmanları kullanılarak TÜRKİYE’de üretilir. Tüm ürünlerimiz, müşterilerimize sevk edilmeden önce, kapsamlı kalite kontrol testlerinden geçirilir.


Ürün ve Hizmetler


Tekne Römorku
BOTUNUZU VEYA TEKNENİZİ TAŞIYACAK VE TRAFİĞE ÇIKACAK ŞEKİLDE DİZAYNLI TS 914 STANDARTLARINDA SICAK DALDIRMA GALVANİZLİ AĞIRLIK MERKEZİ AYARLANABİLİR , MODÜLER SİSTEM ŞASELİ KAYICI MAKAS SÜSPANSİYONLU DİNGİL SİSTEMLİ KRİKOLU VE AYARLI ÖN DENGE TEKERLİ ATMA VE ÇEKMEDE KOLAYLIK SAĞLAYAN IRGAT TERTİBATLI ÖZEL ORTA TAŞIYICI MAKARALAR AYARLI YAN DESTEK MAKARALARI VE YAN DESTEK YASTIKLARI SEYYAR TAMPON VE ELEKTRİK TESİSATLI BASAMAK OLARAK KULLANILABİLEN METAL
Satılık römork, satılık tekne römorku, İkinci el tekne römorkları servis , Bot Römorkları, Galvaniz Bot Römorkları, Galvaniz Tekne Römorkları, Jetski Römorkları, çeki demirleri , çift Dingil tekne römorku, çeki topuzu, jetski römorkları, tekne taşıma römorku, çekici, kasa römorkları, Ce Belgeli Çeki Demirleri İmalatı, Römork imalatçıları İzmir römork imalatçıları, çeki demiri İzmir ve römork satıcıları, yelkenli tekne römorkları, çeki demiri montajı, tekne imalatçıları İzmir, Tekne römorku İstanbul , Boattrailer Arabia Riyad, Ce Belgeli çeki demiri İstanbul, Treyler, Tekne Römorku İstanbul, Tekne Römorku Bodrum, tekne römorku Ankara, Tekne Römorku Kıbrıs, Bot römorkları, çift dingil tekne römorku, Tekne Römorku Yalova, Tekne römorku İzmir, Römork imalatı İzmir, Bot römorku İzmir, jetski römorku İzmir, çift dingil römork imalatı İzmir, Fiber Tekne Römorku, Bot çekici römork İzmir, Tekne römorku Ankara, Çeki demiri , Galvaniz Bot römorku, İzmir tekne imalatı, İzmir İkinci el tekne satışı, Bot taşıma römorkları, Ankara, Bot Römorkları İstanbul, Yelkenli tekne römorkları, Galvaniz Tekne Römorku İstanbul, Römork İzmir, İzmir Tekne Römorku İmalatı

#romork #tekne romorku #e belgeli ceki demiri #tekne romorku #jetski romorku


Benzer Firmalar