YÜKSEL METAL


Sanayi Çarşısı 56. Sokak No:18 41650 Gölcük / KOCAELİ

Telefon1: 2624143939

Telefon2: 2624142101

Fax: 2624145736

Web: www.yukselmetal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1970
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yüksel Metal 40 yıllık metal üretim tecrübesi, ürün ve hizmet kalitesiyle sektörün öncü ve marka kuruluşlarından birisidir.

Çöp konteynerleri, tıbbi atık ve geri dönüşüm konteynerleri, iç ve dış mekan çöp kovaları, atık üniteleri ve oturma bankları üretimi yapmakta olan firmamız çeşitlilik, model ve dizayn açısından sektörde en geniş ürün portföyüne sahip firma olduğunu kanıtlamıştır.

Firmamız ürettiği ürünlerin kalitesini TSE belgeleri ile, üretici olduğunu sanayicilik ve kapasite raporlarıyla belgelendirmiştir.

Misyon
Katı, tıbbi ve geri dönüştürülebilir atıkların bertaraf edilmeden önce geçici olarak depolanabilmesi için, mevcut standart normlar çerçevesinde en kaliteli ürünleri üreterek, en iyi şartlarda toplumumuzun kullanımına sunmaktır.

Vizyon
Avrupa birliği kriterleri ve geri dönüşüm projeleri çerçevesinde ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde temiz çevre oluşumuna ve “çevreci toplum” bilincinin artmasına katkıda bulunmak ve bu doğrultuda en iyi, en kullanışlı, en modern, en çözümcü ürün ve hizmetleri teknolojik yenilikleri devamlı takip eden entegre bir yapıyla üreterek yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda sektörün öncü kuruluşu olabilmektir.




Ürün ve Hizmetler

ÜRÜNLERİMİZ

METAL ÇÖP KONTEYNERLERİ

PLASTİK ÇÖP KONTEYNERLERİ

TIBBİ ATIK KONTEYNERLERİ

GERİ DÖNÜŞÜM KONTEYNERLERİ

ATIK ÜNİTELERİ

ÖZEL TASARIM ATIK ÜNİTELERİ

DIŞ MEKAN ÇÖP KOVALARI

İÇ MEKAN ÇÖP KOVALARI

İÇ MEKAN SİGARALIKLAR

OTURMA BANKLARI

KONTEYNER TEKERLEKLERİ

RESİMLİ KONTEYNERLER

ÖZEL İMALAT ÜRÜNLER



#YÜKSEL #METAL #ÇÖP #KONTEYNERİ #ATIK ÇÖP KONTEYNERİ


Benzer Firmalar