Yılmaz Bilgisayar Konya


Sancak Mah. İftihar Sokak No:3/H Selçuklu Konya

Telefon1: 0332 255 59 51

Telefon2: 0555 453 09 89

Fax: 0332 261 05 65

Web: www.yilmazbilgiislem.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:01.01.2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

01.01.2010 yılında faaliyetine başlamış, ülkemizin ve bilişim sektörünün içinde bulunduğu güvensiz iş politikalarına aykırı, kendine özgü, alternatif ürün ve hizmet üretme gayreti içinde olan ve ancak bu sayede değer üretebileceğine inanan bir misyon.

Değişen ekonomi ve rekabete dayalı piyasa şartlarında var olabilmenin temel koşulu olarak Müşteri memnuniyetini görüyoruz. Bu nedenle biz YILMAZ BİLGİSAYAR çalışanları, tedarikçilerimiz, müşterilerimizle faaliyetimizin her safhasında Güven, Kalite ve Eksiksiz Müşteri Memnuniyetini sağlamayı vazgeçilmez politika olarak belirtiyor ve bunu sağlamak için Toplam Kalite Yönetimini sistem olarak kabul ediyoruz. Bu bilinçle sektörümüzde yenilikçi olmanın verdiği avantajı da kullanıp liderliğin yanı sıra kalitenin de simgesi olmayı hedefliyoruz.

Tüm müşterilerimize standart kalitenin uygun koşullar altında sunumu için dün olduğu gibi bugünde teknolojinin takipçisi ve geliştiricisi olmak, teknolojik imkanları kullanıp ilk seferinde ve her seferinde mükemmeli yakalamak geliştirdiğimiz standardımızdır.

Bu sorumluluk duygusu içinde ülke içinde üretim oluşturabilecek değerlere doğru uzun yolculuğumuza devam etmekteyiz.

Saygılarımızla.
YILMAZ BİLGİSAYAR


Ürün ve Hizmetler

Yılmaz Bilgisayar Konya, Sancak, Donanım, Satış, Oem Malzeme Tedarik, İşletim Sistemi, Yazılım, Logo, Eta, ticari Yazılım, Notbook Tamiri, Laptop Tamiri, Bakım, Bios update, İşletim Sistemi update, Monitor tamiri, Notbook cip degişimi

#Yılmaz Bilgisayar Konya #Bilgisayar Satışı,Tamiri #Laptop Satışı,Tamiri,Bakımı #Notbook Çip Degişimi #Oem Malzeme Satışı


Benzer Firmalar