Klima Kombi Servisi


maltepe

Telefon1: 02164570066

Telefon2:

Fax: 02163524422

Web: www.klimakombiustasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Klima sektöründe lider markalardan alınan eğitimlerle klima servisi konusunda her zaman öncü olmayı başarmış firmalar arasında yer almaktayız.. Gün be gün büyümeyi hedefleyen firmamız yeni ve seçkin müşteri portföyleri ile güç kazanmaya devam etmekteyiz. Klimanız için Klima Servisini aramakta tereddüt etmeyin, klima tamir servisi, klima bakım servisi, klima montaj servisi ve klima de montaj servislerimiz için merkezimizi arayabilirsiniz. Acil durumlarda yada teknik bir konuda yardım almak istediğiniz de arayabilir siniz .

Klima Servisi için bizi aradığınızda en yakın servis elemanımızı size yönlendirerek en kısa sürede arızaya müdahale ediyoruz. Arızayı mümkün olabildiğince yerinde gidermeye çalışırız. İstisna durumlarda klimanızı teknik servisimize almamız gerekebiliyor. Bu durumda da klimanız en kısa sürede onarılarak ve komple gözden geçirip tüm temizliğini ve bakımını tamamladıktan sonra klimanızdan en iyi performansı almanız için gereken tüm ayarları yapıyor size yepyeni bir klima bırakıyoruz. Klimanız Duvar Tipi Klima, Siplit Klima, İnverter Klima, Kasa Tipi Klima, Kanallı Klima, VRV Klima, Tavan Tipi Klima olsun, bunların hepsine teknik servis hizmeti vermekteyiz .

Klimalar Hakkında Önemli Notlar

Klima cihazları iç ve dış ortamda değişik hava şartlarına maruz kalan cihazlardır. Cihazların iç ve dış peteklerin tozlanma ve kirlenmeden dolayı cihazın daha çok çalışmasına ve ömrünü kısaltmasına neden olur. Klima sisteminin sorunsuz çalışmasının yolu, bakımlarının zamanında yapılmasından geçiyor. Sistemdeki gaz kaçaklarının zamanında fark edilmesi klimanın ömrünü uzatıyor ve onarım maliyetlerini düşürüyor.

Verdiğimiz Hizmetlerimiz

Duvar Tipi Klima Tamir Ve Bakım Servisi
İnverter Tipi Klima Tamir Ve Bakım Servisi
Siplit Tipi Klima Tamir Ve Bakım Servisi
Kasa Tipi Klima Tamir Ve Bakım Servisi
Kanallı Tipi Klima Tamir Ve Bakım Servisi
VRV Klima Tamir Ve Bakım Servisi
Tavan Tipi Klima Tamir Ve Bakım Servisi
Klima Kart Tamir Servisi
Klima Yedek Parça Satış Servisi
Klima Kumanda Satış Servisi


Ürün ve Hizmetler

klima servis, klima servisi, klima servisleri, klima tamir, klima bakım, klima onarım, klima montaj, klima tamiri, klima montajı, klima bakımı, klima teknik servis, klima teknik servisi, klima teknik servisleri

#klima servisi #klima tamir #klima bakım #klima montaj #klima servisleri


Benzer Firmalar