ONELLİ CAM


Şelale mahallesi, Fatih Caddesi, No: 74

Telefon1: 0242 417 26 66

Telefon2:

Fax: 0242 417 36 88

Web: www.onelli.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Onelli Cam, 2003 yılında sektöre girmiş ve aynı yıl sektördeki gelişmeleri değerlendirerek cam işleme tesisini kurmuştur.

Onelli Cam,teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek, Isıcam üretimi için tam donanımlı bir ısıcam üretim hattı ve tam otomatik cam kesme makineleri ile sektördeki yerini almıştır.

Yaklaşık 7 yıldır, kalite anlayışından ödün vermeyen çizgisi ile cam satışına devam eden Onelli Cam, sektördeki farklı alanlara yönelik olarak da üretime başlamıştır. 2003 yılında tam otomatik cam işleme makinelerini de bünyesine katarak, mobilya ve dekorasyon sektörüne yönelik ürünler ağırlıklı olmak üzere ürün yelpazesini genişletmiştir.

Onelli Cam, günümüzde; float cam, float ayna gibi temel ürünlerden, parapet ve cephe kaplama camlarına, özel nitelikli konut camlarından dekoratif camlara, cam tuğla ve parkelere, cam kapılara, güvenlik camlarından temperli ve kontra saldırı ünitelerine kadar çok farklı ürün gruplarının satışını gerçekleştirmektedir. Onelli Cam, her biri konusunda uzman, deneyimli teknik ve idari personeli, uluslararası alandaki teknolojik gelişmelere paralel olarak sürekli yenilenen makine parkuru ile dinamik yapısını geliştirerek, gelecekte de sektördeki prestijini sürdürmeyi ve sektörde bir marka haline gelmeyi hedeflemektedir.

Onelli Cam 2000 m2`lik kapalı alana sahip fabrikasında, uzman personeli ve bakımlı makina parkuruyla her türlü cam imalatını başarıyla gerçekleştirmektedir. Onelli Cam, teknik altyapısı ve çağdaş üretim anlayışı ile cam işlemeden Isıcam üretimine kadar cam üretimindeki tüm aşamaları kendi bünyesinde gerçekleştirmekte ve tüm birimlerde bilgisayar kontrollü makinalar kullanılmaktadır.

Donanımlı teknik altyapısı, titiz çalışma ilkeleri ve çağdaş üretim koşullarına sahip olan Onelli Cam; üretim planlamadan nakliye ve montaja kadar tüm birimlerinde kalitesini korumakta ve bu konudaki kararlılığı ile dünya standartlarıyla buluşmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

DÜZ CAMLAR Renkli Camlar Renksiz Düzcam Kaplamalı Camlar GÜVENLİK CAMLARI Lamine Camlar Temperli Camlar DEKORATİF CAMLAR Klasik Buzlu Camlar Elit Buzlu Camlar Telli Camlar Satina camlar Dekoratif Camlar Cam Tuğla ve Cam Parke AYNA VE BOYALI CAM GRUPLARI Klasik Flotal Aynalar Antik Aynalar Satina Aynalar Dekoratif Aynalar Boyalı Camlar Boya Baskılı Camlar ISICAM

#onellicam antalya #camcı ant #erdoğan çetin #antalya camcıları #cam ayna


Benzer Firmalar