Akser Temizlik


Hekimoğlu cad. no:5/7 Yenikent

Telefon1: 0312 283 05 06

Telefon2:

Fax: 0312 283 05 06

Web: aksertemizlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Akser Temizlik 2005 yılından bu yana sektöründe bir numara olan ve müşteri memnuniyetini, güvenirliğini en üst seviyede tutarak gelişimini sürdürmektedir. Her türlü temizlik hizmetini vermektedir. Uzmanlaşmanın hizmet kalitesini artırdığı gerçeğinden yola çıkarak hizmet veren firmamız, alanında


Ürün ve Hizmetler

Temizlik Hizmetleri
Sağlığımız, yaşadığımız ortamın temizliğinden de doğrudan etkilenir. Temizlik işlemleri bilinçli olarak yapılmadığında var olan kirlilik daha geniş yüzeylere yayılabilir. Ancak birçok temizlik firması ve temizlik elemanları dahi, nasıl temizlik yapılması konusunda bilgi sahibi olmayabilirler.

Halı Yıkama
Halılarınızı bize teslim ettiğinizde yıkama makineleri ve santrafüjlü su sistemiyle fırçalanarak doku diplerine kadar temizlenir., buda zamanla yuva yapan, nedenini bilmediğimiz hastalıklarına sebep olan virüsler ve halı akarlarına karşı tam ve etkili temizlik sağlar. Halı yıkama, özen ve itina gerektirir.

Genel Temizlik
Genel temizlik kavramı; tüm yaşam alanlarının temizliği olarak tanımlanabilir. İşletmelerde yada konutlarda yer alan ofisler, odalar, banyo ve tuvaletler gibi mekanlardaki yüzeylerin temizliği genel temizlik kapsamına girer.Evlerimizin temizliği ve hijyeni için gösterilen özen, işletmelerdeki çalışma ve yaşam alanları için daha da fazla gösterilmelidir.

Koltuk Yıkama
Şüphesiz olarak ev ve işyerlerinde en çok vakit geçirdiğimiz eşyalar koltuklarımızdır. Bu nedenle belli zamanlarda mutlaka yıkama işlemine tabii tutulmaları gerekir. Koltuk Yıkama ciddiye alınması gereken bir işlemdir. Koltuk kumaşları kir , mikrop ve bakteri tutmaya çok elverişlidir. Nasıl ki bir giydiğimiz eşyayı ikinci kez giymeden önce yıkıyorsak aynı şekilde devamlı kullanmış olduğumuz koltuklarıda belli periyotlarda yıkatmalıyız.

Dış Cephe Temizliği
Cam silme hizmeti genellikle dış cephe cam silimi olarak talep görmektedir.Günümüzde plaza türü binaların giderek çoğalması ile birlikte dış cephelerin temizliği bina sahipleri ve binayı kullananlar için sorun olmaya başlamış , uzman kişilerden yardım alma gereksimini doğurmuştur.Çoğu zaman vasıfsız işçi gibi görülebilen cam temizleyiciliği.

İnşaat Sonrası Temizliği
İnşaat sonrası temizlik hizmetimiz siz değerli müşterilerimize hayallerini kurduğu temiz bir ortamı sağlamak amacıyla vermiş olduğumuz temizlik. Hizmetidir. Temizlik işimizin ilk aşamasında gelmektedir. Daha önce hiç oturulmamış bir mekanın ve tadilat görmüş alanın temizliğinde kaliteli ve her yüzeye ayrı temizlik ürünü kullanılması gerekmektedir. Bizim temizlik esnasında.

Haşere İlaçlama
Haşere ilaçlama haşereler ve kemirgenlerle mücadele edilmesi her zaman öncelik taşıyan bir iştir. Haşerelerle mücadele etmek hayatımızı daha sağlıklı yürütmek için şarttır. Evlerimizde dolaşan haşereler her zaman insan sağlığını tehdit etmektedir. Özellikle hasta, yaşlı ve çocuklar için daha büyük önem taşır.

Konut, Site, Ev Temizliği
Site temizlik hizmetini gerçekleştiren eski adıyla kapıcılar bir apartmanın sorumluluğunu almış yönetimden talimatlarını alıp bu doğrultuda çalışanlardır. Bu çalışma sisteminin birçok eksileri vardır. Herşeyden önce maliyetlerde yüksek rakamlar söz konusu olabilir. Örneğin, site içerisinde 10 blok varsa hizmet 10 personel ile gerçekleşmektedir.

Cam Silme Temizliğ

#ankarada temizlik #eryamanda temzilik #halı yıkama #koltuk yıkama #elvankentte temizlik


Benzer Firmalar