Anasayfa » Oteller » Turizm » AFYON Oteller » Afyon Gazlıgöl Kırkpınar 5 Yıldızlı Termal Tatil Köyü

Afyon Gazlıgöl Kırkpınar 5 Yıldızlı Termal Tatil Köyü


Gazlıgöl AFYON

Telefon1: 05327216044

Telefon2: 05054376888

Fax: 05425557880

Web: www.afyontermaldevremulk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Afyon-Gazlıgöl bölgesi; suyunun kalitesi, yatırımın sağlık ve devremülk olarak size kazandırdıkları ile geri dönüşümü anlamında cazibe merkezidir. Bu nedenle Afyon 2008 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile “Termalin Başkenti” olarak ilan edilmiştir. Türkiye’nin 4. büyük uluslar arası havaalanı olan Zafer Havaalanı yapımına başlanmıştır.


Ürün ve Hizmetler

Termal ve sağlık turizminde ulaşılması planlanan hedefler doğrultusunda mevcut potansiyeli ve sahip olduğu havzalardaki termal su değerini ve rezervlerini göz önünde bulundurarak Bakanlar Kurulu 2008 yılında AFYONKARAHİSAR`ı termal turizmin başkenti ve birinci sınıf Turizm Bölgesi olarak ilan etmiştir. Bakanlığın kısa vadede hedefi termal&sağlık turizminde yıllık 10 milyon olan yerli turist sayısını 15 milyona, 40 bin olan yabancı turist sayısını ise 2012 yılına kadar 250 bine çıkarmak...Bu hedefler doğrultusunda 2012 yılında açılacak olan havaalanı ile birlikte uluslararası bir kimlik kaznacak olan Afyonkarahisar, termal&sağlık turizminin başkenti olarak geçireceği büyük değişim, elde edeceği büyük kazanç ve gelişimin henüz başında görülmektedir.
Avrupa daki mevcut termal tesislerin ve havzaların artan ihtiyacı karşılayabilir olmaktan giderek uzaklaşması yabancıların ülkemizdeki termal havzalara olan ilgisini giderek arttırmıştır. Avrupalıların hastalanmayı beklemeden her yıl düzenli olarak termal suyun şifasından faydalanma bilincine sahip olmaları ve bazı Avrupa ülkelerinde olan ülkemiz için deniz ve güneş turizminden beş kat daha büyük turizm kazancının kapısını aralamıştır. Termal havzalardaki suyun mineral değeri ve rezervleri açısından Avrupa da brinci sırada olan ülkemizin bu alana yapacağı yatırımlarla elde edeceği termal turizm kazancının büyüklüğü konusunda bir fikir sahibi olabiliriz.

#termal #afyon termal #termal devremülk #afyon gazlıgöl termal #afyon gazlıgöl termal devremülk


Benzer Firmalar