STONE YAPI


Fatih cad no:47

Telefon1: 242 343 24 33

Telefon2: 542 343 24 34

Fax:

Web: www.stoneyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Stone yapı 2000 yılında Koray elektronik yapı teknolojileri adı altında Antalya, Burdur, Isparta, Afyon, Uşak, illerini kapsayan Yapı teknolojileri ve malzemelerinin satışı, montajı, satış sonrası hizmeti ve diğer sistemlerle entegrasyonu konularında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Ancak Koray Elektronik yıllar içinde büyüyen iş hacmi ve uzmanlaşmayı ilke edinmiş çalışma anlayışı sonucu faaliyet alanlarını kapı otomasyon, ev ve işyeri panjur, kepenk ve tente sistemleri, bina cephe ve çatı kaplama sistemleri, alüminyum ve pvc doğram sistemleri panel tel çit ve ferforje demir uygulamaları, olarak genişletmiş ve hizmet sektöründe Stone yapı çatısı altında yeniden organize olmuştur.
Stone yapı 2005 yılı itibari ile ismini markalaştırmış ve bölgesinde hizmet sektörünün aranılan bir kuruluş halini almıştır. Hizmetlerinde koşulsuz müşteri memnuniyeti benimsemiş olup, gerçek garanti ve teknik destekle sektörün güvenini kazanmıştır. Temsilcisi olduğu markaları da bölgenin hizmet pazarının en bilinen ve aranan ürünleri arasına yerleştirmiştir.
Stone yapı 2007 senesinin başlarında yapmış olduğu merkez showroom yatırımı ile de satışını yapmış olduğu ürünler hakkında müşterilerinin bilinçli olarak ürün seçmesine yardımcı olmuştur.
Dünya yapı teknolojileri pazarındaki bütün teknolojik yenilikleri aynı anda bölgesine taşıyan Stone yapi kendisine temel ilke olarak benimsediği dürüst, ilkeli ve teknolojik bir firma olma yolunda yaptığı çalışmalarına önümüzdeki dönemde de devam edecektir.
Stone yapi pazarlama montaj ve teknik destek sağlayan, elektronik, mekanik ve teknik vasıflara sahip bir ekiple Akdeniz bölgesini kapsayarak çalışmalarına devam etmektedir.



Ürün ve Hizmetler

otomastonlu kapı sistemleri
dekoratif çit sistemleri

#çit #panel çit #otomatik kapı #bahçe #dekoratif


Benzer Firmalar