BuldukDekorasyon


İkitelli

Telefon1: 0212 549 11 23

Telefon2:

Fax: 0212 549 11 26

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız İngiltere’nin başkenti Londra’da Avrupa’ya ilk giden Türk ailelerinden olan Bulduklar tarafından 1991 yılında kurulmuştur. O günün zor şartları zor imkanlarla ve birkaç Türk arkadaşla birlikte hizmete başlamıştır. Avrupa’da iş yapabilmeyi gerektiren bütün kriterleri, zorlukları, sıkıntıları uzun yıllar zarfında zorlu bir şekilde başarıyla sonuçlandırmıştır. Avrupa standartlarında bir hizmet vermeye başlamıştır. İşinin gerektirdiği her türlü alanda, en yüksek düzeyde hizmet vermektedir. Gerek personeli, gerek kullanmış olduğu malzemeleri her türlü kalite ve hizmet standartlarına uygun olup her zaman alanının en iyisi olmayı başarmıştır.

Buldukdekorasyon ikinci olarak Avusturya’nın başkenti olan Viyana’da faaliyet göstermeye başlamıştır. Sahip olduğu tecrübe, bilgi, üstün kalite, üstün hizmet anlayışıyla ve kendine özgü başarı taktik ve stratejileri ile kısa zamanda Avusturya’da sektörünün en iyileri arasında olmuştur.

Buldukdekerasyon sadece faaliyet gösterdiği İngiltere ve Avusturya ile sınırlı kalmamakta Almanya, İsviçre, Hollanda, Fransa, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan gibi Avrupa’nın birçok ülkesinde de hizmetlerde bulunmuş ve hâlâ bulunmaktadır. Avrupa’nın her yerinde sahip olduğu bu geniş iş ağı ve yılların vermiş olduğu tecrübe ve yakaladığı Avrupa standartları ile her şeyin en iyisini yapmaktadır.

Buldukdekorasyon uzun yılların Avrupa tecrübesi, kalite anlayışı, hizmet standartlarının ülkemiz insanlarına da sunmak için artık sizlerledir. Avrupa’nın en üstün hizmetini halkımıza sunabilmenin haklı gururunu yaşamaktayız.Bizimle çalışın , evinize verdiğimiz değeri kendiniz görün.


Ürün ve Hizmetler

Dekorasyon Tadilat Fayans ustası boya badana ucuz boyacı tadilat dekorasyon ısı yalıtımı su yalıtımı parke dçşeme fayans temizleme duvar örme

# # # # #


Benzer Firmalar