Anasayfa » Ev tekstil ürünleri » Tekstil ve Yan Sanayi » ANKARA Ev tekstil ürünleri » Albey Ev Tekstili İhr.İth.San.ve Tic.Ltd.Şti.

Albey Ev Tekstili İhr.İth.San.ve Tic.Ltd.Şti.


Kutlu Mah.Dereboyu Cad. 56/C Akdere/Ankara

Telefon1: 323658100

Telefon2:

Fax:

Web: www.evimm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:10.05.2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evimm.com; ev tekstili ve dekorasyon sektöründe kaliteli ürün ve hizmetleri ile bu sektöre ilgi duyan değerli müşterilerimizin güvence kaynağı olmak amacıyla kurulmuş bir e-ticaret mağazasıdır.

Evim.com e-ticaret alanında son güvenlik teknolojileri kullanılarak,kolay ve hızlı alışveriş yapabilmeniz için,alanının uzmanları tarafından özenle tasarlanmıştır.

Sitemiz genç ve dinamik yapısıyla, ürün ve marka yelpazesini günden güne geliştirerek, her zevke ve her bütçeye hitap eden, ev tekstilinin öncü markalarıyla çalışarak, insanların ev tekstili ihtiyaçları doğrultusunda, ilk akla gelen mağaza olmayı hedeflemektedir.

Bu hedefimize ulaşmak için siz değerli müşterilerimizin güvenini ve beğenisini kazanmak gerektiğini biliyor ve çalışıyoruz..

Keyifli alışverişler dileriz.


Ürün ve Hizmetler

Nevresim Takımları, Uyku Setleri, Yatak Örtüleri, Bornozlar, Bornoz Setleri, Bambu Havlular, Çarşaf Takımları, Lisanslı Ürünler, Çocuk Nevresimleri, Çocuk Yatak Örtüleri, Pike Takımları, Dekoratif Kırlentler, Masa Örtüleri, Çeyizlik Nevresimler, Taç, Soley, Hobby, Aran Clasy, Bebetto, Vinaldi ve daha bir çok markanın online satışı

#Nevresim,Uyku Seti #Yatak Örtüsü,Pike Takımı #Çocuk Nevresimi #Havlu,Bornoz #Klozet Takımı


Benzer Firmalar